torsdag, juli 2, 2020

Videoklipp viser hva sykdommen har gjort med Christine Koht – dette er mitt samfunnsoppdrag

Mest lest nå

I går kom det en ny oppdatering om helsesituasjonen til Christine Koht. Nå har Aftenposten publisert en video som viser hvordan sykdommen har forandret den folkekjære komikeren. 

Christine Koht har gjennom hele sykdomsperioden oppdatert fansen på hvordan hun har det. Ikke minst gjennom podcasten «Koht vil leve». Den siste tiden har hun imidlertid ikke vært i stand til å lage podcasten.

Viser ansiktet i video 

Men nå har Koht valgt å la seg avbilde samt spille inn et videoklipp for Aftenposten. Bakgrunnen hennes er å oppfordre og støtte andre syke til å komme seg ut.


«Det er visst mange som ser sånn ut. Man ser dem bare ikke», sier Christine til Aftenposten.

«Fordi de skammer seg. De tør ikke å gå ut. Jeg har snakket med handicapforbundet om det. Og med leger her. Over hele landet sitter det folk som er syke, eller har fått en skade. De har månefjes eller andre skavanker. De går ikke ut, fordi de skammer seg. Du vet jo hvordan det er selv», sier hun videre.

koht
Foto: Skjermdump Aftenposten

Dette er mitt samfunnsoppdrag 

I videoklippet som ble publisert på Facebook av Aftenposten på torsdag, sier Koht:

«Jeg har tenkt, jeg har et morsomt tryne. Jeg må bruke det trynet til et eller annet.»

Det er kortisonbehandlingen som gjør at utseende til Koht har forandret seg. På slutten av videoen står det følgende tekst:

«Jeg skal gå ut! 

Så rakrygget jeg kan. Om jeg så må gå med rullator, så skal jeg gå ut. Det er mitt samfunnsoppdrag.»

Du kan se videoen nedenfor. Snakk om tøff dame! Vi heier på deg Christine! Takk for at du tenker på noe slikt som samfunnsoppdrag i en slik periode… 

130,080FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter