Forsiden Kjendisnytt Videoklipp viser hva sykdommen har gjort med Christine Koht - dette er...

Videoklipp viser hva sykdommen har gjort med Christine Koht – dette er mitt samfunnsoppdrag

-

I går kom det en ny oppdatering om helsesituasjonen til Christine Koht. Nå har Aftenposten publisert en video som viser hvordan sykdommen har forandret den folkekjære komikeren. 

Christine Koht har gjennom hele sykdomsperioden oppdatert fansen på hvordan hun har det. Ikke minst gjennom podcasten «Koht vil leve». Den siste tiden har hun imidlertid ikke vært i stand til å lage podcasten.

Viser ansiktet i video 

Men nå har Koht valgt å la seg avbilde samt spille inn et videoklipp for Aftenposten. Bakgrunnen hennes er å oppfordre og støtte andre syke til å komme seg ut.

«Det er visst mange som ser sånn ut. Man ser dem bare ikke», sier Christine til Aftenposten.

«Fordi de skammer seg. De tør ikke å gå ut. Jeg har snakket med handicapforbundet om det. Og med leger her. Over hele landet sitter det folk som er syke, eller har fått en skade. De har månefjes eller andre skavanker. De går ikke ut, fordi de skammer seg. Du vet jo hvordan det er selv», sier hun videre.

koht
Foto: Skjermdump Aftenposten

Dette er mitt samfunnsoppdrag 

I videoklippet som ble publisert på Facebook av Aftenposten på torsdag, sier Koht:

«Jeg har tenkt, jeg har et morsomt tryne. Jeg må bruke det trynet til et eller annet.»

Det er kortisonbehandlingen som gjør at utseende til Koht har forandret seg. På slutten av videoen står det følgende tekst:

LES OGSÅ
Christine Koht innlagt igjen - "Jeg har veldig mye smerter"
LES OGSÅ
Ny oppdatering om helsen til Gunhild Stordalen

«Jeg skal gå ut! 

Så rakrygget jeg kan. Om jeg så må gå med rullator, så skal jeg gå ut. Det er mitt samfunnsoppdrag.»

Du kan se videoen nedenfor. Snakk om tøff dame! Vi heier på deg Christine! Takk for at du tenker på noe slikt som samfunnsoppdrag i en slik periode… 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .