søndag, januar 24, 2021

Videoklippet som viser Elvis siste innspilling bekrefter hvor stor kongen var

Mest lest nå

Elvis Presley er uten tvil en av de mest omtalte, talentfulle og største artistene som har gått på denne jord. «Kongen av rock & roll» døde dessverre så alt for tidlig. Men minnene, låtene og videoklippene lever fremdeles. 

Et av videoklippene som virkelig har blitt spilt av mange ganger på Youtube er klippet som viser Elvis i sin siste liveopptreden før sin død.

Over 10 millioner har sett videoen hvor man dessverre kan se at Presley ikke er i form, allikevel gjennomførte han showet og ble siden hyllet for akkurat den opptredenen.


Youtube-brukeren Jack London som har publisert det populære klippet skriver:

«Folkens, vær høflige, Elvis elsket dere. Hjertet hans var fylt med kjærlighet ovenfor fansen hans og mennesker. Han måtte ta smertestillende for å komme seg gjennom showet, og selv om legene frarådet han å opptre valgte han å gjennomføre. Han nektet å skuffe fansen som var møtt opp. Og det ble til en av hans beste opptredener noensinne. Legene ga han derfor en cocktail av smertestillende slik at han kunne gjennomføre showet!

Og Gud skal vite at han leverte. Talentet hans overskygget rusen av smertestillende. Ingen piller kunne hindre han fra å synge for fansen som han verdsatte så høyt.»

Foto: skjermdump Youtube

Seks uker etter showet døde Elvis, 42 år gammel. «Kongen av rock & roll» vil aldri bli glemt. Musikken og minnene lever videre.

Nedenfor kan du se klippet fra Elvis siste liveopptreden. Mange mener det er hans beste prestasjon noensinne. Er du enig? Del i så fall saken videre!

LES OGSÅ: Barnebarnet til Elvis Presley er død

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter