Hjem Kjendisnytt Vikingen i britiske «Maskorama» er avslørt

Vikingen i britiske «Maskorama» er avslørt

Det var mange som fikk mistankene sine bekreftet da Vikingen i britiske «Maskorama» tok av seg masken.

Programmet «The Masked Singer UK» samler over sju millioner tv-seere hver lørdag.

Programkonseptet som vi kjenner som «Maskorama» her hjemme, går ut på at kjendiser gjemmer seg bak masker og opptrer med en låt. Ved hjelp av sang og andre små hint skal dommere og publikum gjette hvem som skjuler seg bak maskene.

I den britiske versjonen, The Mask Singerer UK, er en av de utkledde en viking. Vikingen har fått mye oppmerksomhet og flere har gjettet på at det er den norske artisten Morten Harket som skjuler seg bak masken.

Morten Harket

Og lørdag kveld kom avsløringen: Det VAR Morten Harket.

– Jeg gjorde det fordi jeg trengte å bli sparket ut av min egen komfortsone. Det var gøy å være en annen, sa Harket ifølge VG da masken var tatt av.

Mange, både i Storbritannia og Norge, har spekulert i at det var Morten Harket som gjemte seg bak viking-masken. Og spekulasjonene skjøt ekstra fart etter at Vikingen sang A-Ha-hiten «Take On Me» forrige helg.

Datter til den norske sangeren, Tomine Harket mener også bestemt at det må være faren som gjemmer seg bak Vikingmasken.

– Det hørest ut som pappa når vi synger sammen hele familien, når bestefar spiller på piano og brødrene mine står og synger med. Det er den følelsen jeg får. Det er der jeg tenker at «jeg tror det er pappa», uttalte hun tidligere i vinter.

– Herregud, så rått!! Elsker at pappa gjorde det her! Han er virkelig ikke typen til å gjøre noe sånt så dette er bare drit rått, sa Tomine Harket til Dagbladet etter at faren ble avslørt.

Her kan du se øyeblikket der Vikingen må ta av seg masken:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com