søndag, juni 7, 2020

Vil du ha noe nytt å varme deg på i vinter? Prøv Gin & Tonic-kaffe!

Mest lest nå

Rektoren innførte disiplin og strenge krav – Elevenes karakterer gikk rett til værs

Truls Katsler begynte som rektor på den svenske ungdomsskolen Ölyckeskolan i Löberöd i 2014. Den gang var skolen preget av vandalisering, umotiverte elever og...

Mange av oss nordmenn er notoriske kaffedrikkere. En drink med Gin & Tonic er også svært populært, men har du noen gang visst at disse to er ypperlig å kombinere? 

Tyske Elle kan nemlig fortelle om søskenparet Emile og Oliver Ward som kom på ideen om å kombinere de to drikkene til Gin & Tonic-kaffe. Responsen fra mennesker som har prøvd ut oppskriften har vært overveldende, oppskriften har blitt delt av tusenvis av mennesker som har funnet seg en ny favoritt.

Slik gjør du 

Oppskriften er ikke særlig komplisert heller. I følge Elle er dette fremgangsmåten til Emile og Oliver:


  1. 35 ml Gin
  2. 10 ml kald kaffe
  3. Tonicvann
  4. Sitronskall

Fyll et tomt glass med noen isbiter, tilsett gin og tonic, hell over den kalde kaffen før du avslutter med litt raspet sitronskall.

Det finnes flere varianter man kan teste ut, men oppskriften fra Emile og Oliver er den som har skapt mest blest i sosiale medier.

Prøv gjerne ut drikken og gi oss en tilbakemelding i kommentarfeltet på Facebook om du likte det. Husk å dele tipset med andre som elsker både kaffe og Gin & Tonic! 

LES OGSÅ: Ny forskning: Mennesker som liker Gin og Tonic har større hjerne

129,807FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter