Hjem Historier fra livet Ville adoptere 6-åring – fikk kortvokst sosiopat (23): Nå kommer tidligere naboer med urovekkende historier

Ville adoptere 6-åring – fikk kortvokst sosiopat (23): Nå kommer tidligere naboer med urovekkende historier

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Nylig skrev vi om Michael og Kristine som trodde de hadde adoptert en seks år gammel jente. Selv hevder de at de fikk en kortvokst sosiopat på 23 år.

I den nye dokumentaren «The Curious Case of Natalia Grace», som er omtalt av Daily Mail, hevder Michael at familien ble misbrukt og at Natalia terroriserte dem, og til og med prøvde å drepe dem. Familien, som trodde de hadde adoptert en liten jente fra Ukraina, hevder de endte opp med en kvinne de hevder er en voksen sosiopat forkledd som et barn.

Familien som adopterte henne, hevder at ting begynte å endre seg ikke lenge etter at de kom hjem. Hun ble voldelig, og Michael og Kristine fattet etter hvert mistanke om at hun rett og slett var en voksen person som utga seg for å være et barn.

I dokumentaren forteller adoptivforeldrene at Natalia truet med å knivstikke barna deres. Barnett-familien hevdet at de rett og slett var ofre for svindel. De sier Natalia menstruerer, har voksne tenner, en psykiatrisk diagnose og ikke har vokst en millimeter siden 2010.

Bakgrunn: Trodde de adopterte en seks år gammel jente – hevder de fikk en kortvokst sosiopat på 23

Tidligere naboer trodde hun var som en seriemorder

Tidligere naboer av Natalia avslører nå ifølge Daily Mail om skremmende samtaler som fikk dem til å tro at hun var som en seriemorder.

Michael og Kristine, som gikk fra hverandre i 2014, har hevdet Natalia som ble adoptert bort som en seks år gammel jente i reakiteten var en kortvokst voksen bedrager som lurte seg inn i familien deres, truet med å stikke dem i søvne og forgifte kaffen deres.

Naboer som bodde ved siden av leiligheten Michale og Kristine skaffet til Natalia forteller om hennes urovekkende oppførsel – som hun selv ikke virket å tenke over.

– Hun var som en seriemorder eller noe, sier Toby Miles ifølge Daily Mail i dokumentaren. Han er en tidligere nabo.

Fortalte selv om drapsforsøkene

Ifølge Miles har Natalia bekreftet episoden der Michael våknet av at hun sto ved sengefoten deres med en kniv.

 – Hun sa «Jeg sto over dem med en kniv, så de tok bort alle knivene», forteller Toby Miles’ kone, Melanie Miles.

Ekteparet Miles hevder også Natalia fortalte dem at hun prøvde å forgifte dem, og derfor måtte bo i garasjen en stund.

Sue McCallum, som er en annen nabo, forteller at Natalia hadde en likegyldig holdning når de diskuterte hennes påståtte forsøk på å ta livet av adoptivfamilien.

Alle de tidligere naboene som er intervjuet i dokumentaren delte lignende beretninger om Natalia, og hvordan hun så ut til å være likegyldig til påstandene om hennes bisarre oppførsel. De medgir de også var svært usikre på hva de skulle foreta seg.

– Vi er ikke sosialarbeidere eller terapeuter, sier Toby Miles.

Flyttet inn i egen leilighet

Familien skaffet en ny leilighet til Natalia etter at de selv flyttet til Canada. Dette skjedde etter at en dommer lovlig hadde endret alderen hennes til 22.

Men det gjenstår fortsatt spørsmål om hennes sanne fødselsdato.

Natalia selv har vært gjest i talkshowet Dr. Phil, hvor hun har bedyret at hun er et barn og ikke en voksen sosiopat. Hennes nye foreldre tok Natalia i forsvar, og sa at hun var et kjærlig barn. I programmet til Dr. Phil, som også er omtalt av TV 2, insisterer Natalia på at hun var et barn da hun bodde hos Kristine og Michael Barnett. Hun sier at hun i en alder av syv år ble dumpet i en leilighet i Indianapolis.

Turde ikke kutte kontakten av frykt for egen sikkerhet

Melanie Miles sier at det var vanskelig for dem å forstå hvordan hun bare ble etterlatt alene i leiligheten.

– Hvis jeg hadde trodd hun bare var et barn som ikke visste hvordan hun skulle ta vare på seg selv, ville dette vært en annen samtale, legger mannen hennes til.

De soer at de også fryktet at det å kutte kontakten med Natalia kunne sette dem selv i fare på grunn av temperamentet hennes.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com