Hjem Viralt Dommeren lot kunden fra helvete smake egen medisin

Dommeren lot kunden fra helvete smake egen medisin

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Ansatte på fastfood-kjeder treffer alle slags kunder, og det er ikke alle som er like overbærende når det i farta skjer en feil. En 39-åring i Ohio oppførte seg så ekstremt på Chipotle at dommeren pønsket ut en helt spesiell straff til henne.

Da Rosemary Hayne (39) fikk feil bestilling på fastfood-kjeden Chipotle, endte det med at hun kastet en burrito bowl med full kraft i ansiktet på restaurantsjefen Emily Russel (25) som ble stående tilgriset av mat og saus.

Russel grep inn for å hindre at Hayne skjelte ut en 17-åring som jobbet i restauranten.

– Hun begynte å skrike til meg, og før jeg visste ordet av det kastet hun maten rett i ansiktet på meg. Jeg var helt sjokkert og opplevde episoden som skamful, sier Russel ifølge Daily Mail til the Washington Post..

Hayne strenet deretter forbi sjokkerte tilskuere, og forlot restauranten mens hun ropte og skrek til Emily.

Opptrinnet ble foreviget av et overvåkningskamera i restauranten, og Hayne hadde dermed ikke så mange andre valg enn å si seg skyldig i den ekstreme oppførselen. Opptakene, som du kan se nederst i denne saken, har i etterkant gått viralt.

Hayne ba Russell om unnskyldning i løpet av rettssaken, men hun vek ikke en tomme på hva hun syntes om maten: Hun sa at hun ikke var fornøyd med måten maten hennes ble tilberedt på.

– Hvis jeg hadde vist deg hvordan maten min så ut en uke før og deretter hvordan maten min så ut en uke etter, fra den samme restauranten, så ville det sett ekkelt ut, sa Hayne under rettssaken.

Dommer Gilligan kjøpte imidlertid ikke forklaringen.

– Jeg vedder på at du ikke vil være fornøyd med maten du kommer til å få i fengselet, sa han og dømte Haynes til tre måneder i fengsel, som følge av at oppførselen hennes ble vurdert å være et overfall.

Dommeren la til at en slik oppførsel som Hayne hadde fremvist er helt uakseptabel. Men dersom hun ville kutte fengselstraffen med en måned, og bare tilbringe en måned i kasjotten, så kunne han korte ned dommen hennes mot at hun forpliktet seg til å jobbe på en fastfood-restaurant i to måneder, og minst 20 timer hver uke.

– Hvorfor skal skattebetalernes penger brukes på å holde henne i fengsel i 60 dager om hun heller kan lære seg litt empati, sier dommeren selv i videoen du kan se under:

LES OGSÅ: 96-åringen måtte møte i retten for råkjøring. Dommerens avgjørelse gir ham tårer i øynene

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com