mandag, januar 24, 2022

Visste du at det å knekke fingrene dine i ett minutt kan gi deg store helsegevinster?

Mest lest nå

Var du klar over at massasje av fingrene kan gi deg en bedre dag? Den japanske behandlingsformen ved navnet Jin Shin Jyutsu skal kunne løse både mageproblemer, svimmelhet og søvnproblemer.

Det hele går ut på å stimulere forskjellige punkter på hendene.


Nedenfor kan du se hvilke fingre du skal massere, og hvilke effekt det kan gi. Det koster deg ikke mer enn noen minutter å prøve denne metoden. Del gjerne dine erfaringer i kommentarfeltet.

Tommelfinger

Foto: Imgur
Foto: Imgur

Tommelfingeren har koblinger til hjerte og lunger. Så dersom du har problemer med hjertebank eller tung pust kan du forsøke å forsiktig trekke i tommelen, samt massere den i ett minutt.

Pekefinger

pek

De som følger Jin Shin Jyutsu-metoden hevder at pekefingeren er knyttet til mage og tarmer. Man skal derfor massere denne fingeren dersom man lider av fordøyelsesproblemer, magesmerter eller forstoppelse.

Langefinger: 

Foto: Imgur
Foto: Imgur

Denne fingeren skal du massere dersom du lider av kvalme og svimmelhet. Det skal visstnok også hjelpe på søvnproblemer å daglig massere langefingeren.

Ringfingeren

 

Foto: Imgur
Foto: Imgur

Ringfingeren kan påvirke hvordan du føler deg. Dårlig humør eller utålmodighet kan kureres ved å trekke i fingeren, samt massere den. Kanskje nettopp det at denne fingeren har sammenheng med følelser er grunnen til at man plasserer gifteringen på denne fingeren?

Lillefingeren

Foto: Imgur
Foto: Imgur

Den lille tassen på hånden er knyttet til nyrer og hodet. Regelmessig massasje av denne fingeren kan hindre nyreproblemer og hodepine.

Det er viktig å påpeke at tilhengere av denne metoden bare bruker den ved moderate smerter. Har du store smerteproblemer i noen av den nevnte områdene bør du naturligvis oppsøke lege. Men hvem vet, kanskje kan dette hjelpe deg til å bli kvitt mindre plager? 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter