søndag, mai 16, 2021

Visste ikke hvordan hun skulle takle det da eks-mannen plutselig skiftet kjønn

Mest lest nå

I 2015 skapte Bruce Jenner overskrifter da han ble Caitlyn Jenner.  Eks-kona Kris har for første gang uttalt seg om sjokket.

I et intervju fortalte Jenner at hun hadde kjent på at hun var født i feil kropp alt i ung alder, og i mange år hadde kledd seg som kvinne. I tillegg hadde hun hatt flere runder med hormonbehandlinger, noe hun sluttet med da hun møtte sin fremtidige kone, Kris Jenner.


Da de gikk hver til sitt kom Caitlyn ut av skapet som transperson.

I et intervju med Wall Street Journal uttaler eks-kona seg for første gang om denne perioden, melder Nettavisen.  

– Ingen av oss hadde vært gjennom noe liknende før, og vi visste ikke hvordan vi skulle takle det. Det var en prosess. Det var et sjokk, også ble det en realitet. Og da ble det noe vi måtte takle, prøve å skjønne oss på og lære om, forteller hun ifølge Nettavisen til WSJ.

Bruce og Kris har de to døtrene Kendall (25) og Kylie (23) sammen. Det å håndtere sjokket, som mor for deres to barn, var ifølge Kris spesielt utfordrende.

– Jeg hadde ingen erfaring med noe sånt, så jeg prøvde bare å forstå. Jeg er barnas mor, og det å navigere det var vanskelig. Jeg ville være den beste moren jeg kunne være og jeg visste ikke alltid hva det betydde, sier hun i intervjuet.

Avslutningsvis fastslår Jenner at hun og eksmannen har et godt forhold med mye respekt i dag.

Intervjuet med Kris Jenner kan du se i videoen under:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter