Hjem Helse Visste du at salt kan lindre hodepine og migrene? Ikke? Da bør du teste dette!

Visste du at salt kan lindre hodepine og migrene? Ikke? Da bør du teste dette!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I følge verdens helseorganisasjon er migrene verdens tredje hyppigste sykdom.

Følelsen av noe hard som presser mot tinningen. Dunkende smerte i hodet når du går i trapper. Kvalme. Problemer med å tenke. Du vil bare ha fred, men jobb, barn, skole eller andre krever noe av deg. Du føler deg konstant utslitt, både hjemme og på jobb.

Kjenner du deg igjen? Da er sannsynligheten stor for at du lider av migrene.

Det finnes selvfølgelig smertestillende. Men mange av disse medisinene kommer med bivirkninger. Utslett, kvalme, problemer med nyrene, skade på lever, magesår, økt risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag – bivirkningene kan være mange.

Naturlig alternativ

Det finnes stort sett alltid tips om naturlige alternativ til medisin. Men vi mennesker er forskjellige, naturlig behandling eller kjerringråd kan fungere på noen av oss, men ikke på alle. Men det koster svært lite å prøve ut naturlige metoder, det kan jo være greit å finne ut om du faktisk er en person som responderer positivt på en lett metode.

Den naturlige metoden som blir presentert i videoen i bunnen av denne artikkelen skal lindre smertene som kommer av migrene. Metoden skal ikke ha noen bivirkninger og er naturlig og billig.

Det eneste du trenger er:

  • Sitronsaft
  • Havsalt
  • Et glass vann

Bland saften av en sitron og to teskjeer havsalt i et glass vann. Forhåpentligvis vil denne miksturen gjøre anfallet ditt mer behagelig, og det skal fungere i løpet av få minutter.

Få med deg videoen nedenfor og prøv denne enkle metoden neste gang migreneanfallet melder seg.

Del metoden videre slik at flere kan teste om de er så heldig å slippe å ta medisiner full av potensielle bivirkninger. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com