Hjem Kjendisnytt Wenche Myhre (77) i sorg: – Kommer til å savne han

Wenche Myhre (77) i sorg: – Kommer til å savne han

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Wenche Myhre har vært en stor bauta innen norsk underholdning i over 60 år. Den folkekjære artisten, som fylte 77 år i februar, har ingen planer om å pensjonere seg med det første. Hun er fortsatt aktiv på scenen og underholder det norske folk som hun alltid har gjort.

Et trist farvel

Nylig kom den triste nyheten om at Wenche Myhres nære musikervenn, Bjørn Werner Werring Jørgensen, har gått bort. Han døde av hjertesvikt på Gran Canaria. 11. april ble han bisatt fra Sjømannskirken. Nettopp sjømannskirken har de siste årene vært arbeidsplassen han. Der jobbet Bjørn som organist.

Da Wenche Myhre deltok på minnestunden for sin kjære venn, delte hun noen varme ord med Se og Hør for å hylle hans minne.

– Han var en fantastisk pianist, veldig fantasifull og en nydelig arrangør. Hvis det manglet noter, så ordnet Bjørn det i løpet av kort tid. Han var en musikalsk tryllekunstner, forteller Wenche Myhre.

De to har reist mye sammen på turné både i Norge og Sverige, og Myhre minnes også de gode tidene de hadde sammen i Spania.

– Jeg hadde også gleden av å besøke ham i Spania. Det var alltid moro å få være i Bjørns selskap. Jeg kommer til å savne ham. Kjære Bjørn, hvil i fred, sier Wenche Myhre med sorg.

Datterens minneord

På Facebook publiserte Martine Hægeland minneord om sin kjære far.

«Gode, fine pappaen min ❤️ Plutselig og altfor brått ble du borte. Pappas hjerte sluttet å slå natt til fredag.
Allerede er det kommet inn en del meldinger fra folk som var glad i han. Jeg opplevde han som et raust menneske som inviterte folk inn i livet sitt. Han tulla mye, og med mange. Ikke minst var han en fantastisk musiker.

For ikke så lenge siden hadde vi en samtale om den dagen han ikke er her lenger. Da skrev han:
«Det er utrolig vondt å miste noen, men som jeg har sagt til deg før så har jeg (fremdeles) et fantastisk liv og har hatt det i mange år, og jeg vil at du skal tenke med glede på det jeg har opplevd og kreert.»

Så nå prøver jeg det. En multikunstner som har skrevet symfonier, hatt egne orkestre og storband, gitt ut plater, reist verden rundt og de siste årene hatt kunstutstilling med bildene han har tatt.

For meg var han først og fremst pappaen min. Jeg er helt knust.»

Gode, fine pappaen min ❤️ Plutselig og altfor brått ble du borte. Pappas hjerte sluttet å slå natt til fredag….

Posted by Martine Dahl Hægeland on Saturday, April 6, 2024
Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com