tirsdag, januar 25, 2022

Husker du 1990-tallets talkshow-dronning? Nå har Ricki Lake giftet seg

Mest lest nå

Skuespiller og talkshow-vertinne Ricki Lake som i sin tid hadde «Ricki Lake Show» giftet seg med forloveden Ross Burningham andre nyttårsdag.

Vielsen skal ha foregått på en klippekant, melder den britiske avisen Daily Mail.

Den 53 år gamle rødmende bruden glødet i et sprudlende Instagram-innlegg fra parets store dag, mindre enn ett år etter forlovelsen.


‘Vi gjorde det! 1/2/22 Ross og jeg sa JA!», skriver Hairspray-stjernen i en kommentar på Instagram.

I Norge er Ricki Lake trolig best kjent for det tabloide krangleprogrammet «Ricki Lake Show» som ifølge Wikipedia gikk fra 1993 til 2004.

Showet spesialiserte seg på oppsiktsvekkende temaer som involverte inviterte gjester som kunne få spørsmål og kommentarer fra studiopublikum.

Men i motsetning til de fleste talkshowene var Ricki Lakes primære publikum tenåringer, unge voksne, studenter og urbane seere.

Ricki Lake har også spilt i en rekke filmer, blant annet Hairspray, Eorking Girl, Buffy the Vampire Slayer og Serial Mom.

Hun er fortsatt aktiv som skuespiller, og har spilt i en rekke tv-serier de senere årene.

Ricki og Ross hadde vært sammen i rundt seks måneder før de forlovet seg i februar i fjor. Hun annonserte nyheten på Instagram og skrev: ‘Venner, jeg er så så spent på å dele noen gode nyheter! Jeg er forlovet!’

Hun la til: «Dette er Ross. Han er min person. Han er fantastisk. Jeg elsker ham veldig mye, og jeg er så takknemlig for at jeg får elske og bli elsket så dypt av dette fantastiske mennesket.’

Ross tok seg imidlertid god tid med å velge den perfekte ringen å sette på fingeren til Lake – det var ikke før noen måneder senere at han fant den perfekte diamanten.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
246FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter