søndag, februar 28, 2021

Kronprinsparet besøkte gatemiljøet i Oslo

Mest lest nå

Søndag var kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit på besøk hos gatemiljøet i Oslo

– Da hele Norge plutselig stengte ned, og jeg ikke hadde noe sted å gå, ble jeg fryktelig deprimert og redd for jobben min, sier Nina Damm Lothe til NTB, ifølge VG. 

Lothe som er tidligere rusavhengig jobber som barista på =Kaffe, en populær kafé i hovedstaden der flere tidligere rusavhengige og miljøarbeidere har skapt en arbeidsplass. 


kronprinsen og kronprinsessen
Foto: Mette Marit / Instagram

Kronprinsparet som hadde med seg en adventskrans som gave til kaféen, fikk også møte Janne. Hun er selger av gatemagasinet =Oslo. 

Lothe er bekymret for at juletida i år kan bli fryktelig vanskelig for folk i gatemiljøet. Mange har mistet kontakten med familen, og hjelpeorganisasjonenes juletilbud er for mange det eneste de har å gå til. 

Ett av disse arrangementene er tradisjonsrike «Alternativ Jul» i Folkets Hus. Dette er blant de mange arrangementene som har blitt avlyst i Oslo på grunn av koronarestriksjonene. 

LES OGSÅ: Kronprins Haakon: Ikke helt forberedt på å bli konge

Kronprins Haakon oppfordrer folk til å gi et ekstra smil og vise omtanke i denne tida.

– Det som gjør mest inntrykk på meg, er hvordan =Oslo-selgerne står på og har en positiv innstilling til at dette kan de få til, sier kronprinsen ifølge VG til NTB.Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter