To gutter delte en video i sosiale medier, der de kastet en livredd hund ut fra en klippe og ned i sjøen.

Politiet i Falmouth i Cornwall i England, sier de har identifisert de to guttene. Videoen og bildene av den livredde hunden som blir kastet utfor klippene, ble lagt ut torsdag forrige uke.

Politiet tok umiddelbart tak i saken, da de ble gjort oppmerksomme på videoen. De startet en etterforskning sammen med den britiske dyrevernorganisasjonen RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals). Det skriver Daily mail.

hund kastet fra klippe

Slettet videoen etter kort tid

Filmen ble slettet etter kort tid, men kopier av den gikk fortsatt viralt, og folk delte den i hurtig tempo for å hjelpe politiet med å finne gjerningspersonene. Fredag ettermiddag, dagen etter filmen ble lagt ut, la politiet ut en melding på Twitter:

«Vi jobber for tiden sammen med en lokal avdeling av RSPCA i denne saken, og vi har identifisert de involverte», stod det.

hund kastet fra klippe

Hunden er livredd

På videoen kan man se at den ene gutten holder den sprellende hunden på toppen av en klippe. Den svarte og hvite hunden er tydelig livredd og prøver å komme seg løs. Man kan høre hvordan gutten som holder telefonen og filmer ler.

Klippene på stedet der hunden ble kastet i vannet, er over 30 meter høye. Videre ser man at hunden blir kastet utfor, får hodet over vannet og svømmer inn mot land.

LES OGSÅ
Derfor er dette populære krydderet borte

Hunden ble ikke skadet

Det gikk mange rykter om at hunden måtte avlives etter fallet, fordi den hadde brukket ryggen. Men politiet avkrefter denne. De skriver at hunden har blitt sjekket av veterinær og at den er helt uskadet.

Se videoen her. Vi advarer mot støtende bilder: