lørdag, juni 12, 2021

13 klesplagg de fleste jenter har hatt i klesskapet

Mest lest nå

Siden midten av 90-tallet og fram til i dag har moten endret seg drastisk. Det resulterer i at de fleste av oss jenter har hatt en rekke plagg i klesskapet vi ALDRI kommer til å bruke igjen, eller som vi kanskje har tatt frem igjen fordi de trenden har kommet tilbake.

Her er 13 klesplagg de fleste av oss har hatt: 


1. Magetoppen

Alle hadde på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet magetopp. Det var ikke like kledelig på alle, og til forskjell fra dagens «magetopp»-mote var det lavt og ikke høyt liv toppen ble kombinert med.

2. Miss Sixty-buksen

Disse buksene – kombinert med den ovennevnte magetoppen sørget for at flesteparten av oss jenter fikk vist fram G-strengen.

 3. G-strengen

Kanskje tidenes mest ukomfortable undertøy? Vel, G-strengen blir fortsatt brukt i dag selv om det ikke ser spesielt lekkert ut eller er godt å ha på seg.

4. UGGs 

De ser ut som tøfler og er varme og komfortbale. Uggs gjorde sitt inntog til Norge på begynnelsen av 2000-tallet og ALLE ville ha de etter at kjendisene hadde labbet rundt i dem.

5.  Fjällräven dunjakke 

Selv om man så ut som Lena i «Døden på Oslo S» var dette en hit på begynnelsen av 2000-tallet. Varm og absolutt fornuftig, men kanskje ikke kombinert med Converse-sko?

6. Tåsokker 

En helt ubrukelig, ukomfortabel og ukledelig oppfinnelse. Likeve, vi brukte dem. Å ha hansker på føttene er ikke spesielt digg.

7. Band t-skjorter 

Enten det er bandet vi elsket over alt på hele jord, eller om det var en tilfeldig band t-skjorte vi kjøpte på HM. Alle har hatt i alle fall en.

8. Bukser med boot-cut

Disse buksene passet helt perfekt med platåskoene og var en hit hos de aller fleste jennter før «skinny»-jeanen tok over det norske markedet i 2005.

9. Kneppebuksa 

Man skulle tro disse var forbeholdt gymtimene, men den gang ei. Denne buksen var en stor hit blant unge jenter og gutter. I dag selges den for over 1.000 kroner på Ebay.

10. Spice Girls T-skjorte 

Selv om vi kanskje ikke visste om alle rockebandene vi hadde på T-skjorten så var Spice Girls-skjorten et bevisst kjøp. Ofte kjøpt av gatehandlere.

11. Nettingtoppen 

Nettingtoppene kom i mange farger og var en utmerket måte for jenter å vise BH-en på og så mye som mulig av kroppen sin.

12. Platåsko 

13. Avklipt 501-shorts 

Festivallivets plagg nummer 1. Hvem har ikke vært på festival å hatt på seg korte jeansshorts og støvler?

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter