torsdag, januar 23, 2020
Nostalgi 13 klesplagg de fleste jenter har hatt i klesskapet

13 klesplagg de fleste jenter har hatt i klesskapet

-

Siden midten av 90-tallet og fram til i dag har moten endret seg drastisk. Det resulterer i at de fleste av oss jenter har hatt en rekke plagg i klesskapet vi ALDRI kommer til å bruke igjen, eller som vi kanskje har tatt frem igjen fordi de trenden har kommet tilbake.

Her er 13 klesplagg de fleste av oss har hatt: 

1. Magetoppen

Alle hadde på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet magetopp. Det var ikke like kledelig på alle, og til forskjell fra dagens «magetopp»-mote var det lavt og ikke høyt liv toppen ble kombinert med.

2. Miss Sixty-buksen

Disse buksene – kombinert med den ovennevnte magetoppen sørget for at flesteparten av oss jenter fikk vist fram G-strengen.

 3. G-strengen

Kanskje tidenes mest ukomfortable undertøy? Vel, G-strengen blir fortsatt brukt i dag selv om det ikke ser spesielt lekkert ut eller er godt å ha på seg.

4. UGGs 

De ser ut som tøfler og er varme og komfortbale. Uggs gjorde sitt inntog til Norge på begynnelsen av 2000-tallet og ALLE ville ha de etter at kjendisene hadde labbet rundt i dem.

5.  Fjällräven dunjakke 

Selv om man så ut som Lena i «Døden på Oslo S» var dette en hit på begynnelsen av 2000-tallet. Varm og absolutt fornuftig, men kanskje ikke kombinert med Converse-sko?

6. Tåsokker 

En helt ubrukelig, ukomfortabel og ukledelig oppfinnelse. Likeve, vi brukte dem. Å ha hansker på føttene er ikke spesielt digg.

7. Band t-skjorter 

Enten det er bandet vi elsket over alt på hele jord, eller om det var en tilfeldig band t-skjorte vi kjøpte på HM. Alle har hatt i alle fall en.

8. Bukser med boot-cut

Disse buksene passet helt perfekt med platåskoene og var en hit hos de aller fleste jennter før «skinny»-jeanen tok over det norske markedet i 2005.

9. Kneppebuksa 

Man skulle tro disse var forbeholdt gymtimene, men den gang ei. Denne buksen var en stor hit blant unge jenter og gutter. I dag selges den for over 1.000 kroner på Ebay.

10. Spice Girls T-skjorte 

Selv om vi kanskje ikke visste om alle rockebandene vi hadde på T-skjorten så var Spice Girls-skjorten et bevisst kjøp. Ofte kjøpt av gatehandlere.

11. Nettingtoppen 

Nettingtoppene kom i mange farger og var en utmerket måte for jenter å vise BH-en på og så mye som mulig av kroppen sin.

12. Platåsko 

13. Avklipt 501-shorts 

Festivallivets plagg nummer 1. Hvem har ikke vært på festival å hatt på seg korte jeansshorts og støvler?

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kong Harald er friskmeldt

Kong Harald ble innlagt på Rikshospitalet tidligere denne måneden på grunn av svimmelhet. Han har vært sykemeldt siden. I dag kom gladmeldingen om at...

Bjørn Einar Romøren med en god og en dårlig nyhet

Bjørn Einar Romøren (38) har delt både oppturer og nedturer med fansen på Instagram siden han fikk kreft i fjor sommer. Den tidligere skihopperen...

Paret hadde vært gift i 65 år. Døde med bare noen timers mellomrom

Jack og Harriet var uatskillelige fra den dagen de møttes. De bodde til og med på det samme sykehjemmet. Etter 65 år sammen, tilbrakte...