torsdag, desember 12, 2019
Nostalgi 13 klesplagg de fleste jenter har hatt i klesskapet

13 klesplagg de fleste jenter har hatt i klesskapet

-

Siden midten av 90-tallet og fram til i dag har moten endret seg drastisk. Det resulterer i at de fleste av oss jenter har hatt en rekke plagg i klesskapet vi ALDRI kommer til å bruke igjen, eller som vi kanskje har tatt frem igjen fordi de trenden har kommet tilbake.

Her er 13 klesplagg de fleste av oss har hatt: 

1. Magetoppen

Alle hadde på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet magetopp. Det var ikke like kledelig på alle, og til forskjell fra dagens «magetopp»-mote var det lavt og ikke høyt liv toppen ble kombinert med.

2. Miss Sixty-buksen

Disse buksene – kombinert med den ovennevnte magetoppen sørget for at flesteparten av oss jenter fikk vist fram G-strengen.

 3. G-strengen

Kanskje tidenes mest ukomfortable undertøy? Vel, G-strengen blir fortsatt brukt i dag selv om det ikke ser spesielt lekkert ut eller er godt å ha på seg.

4. UGGs 

De ser ut som tøfler og er varme og komfortbale. Uggs gjorde sitt inntog til Norge på begynnelsen av 2000-tallet og ALLE ville ha de etter at kjendisene hadde labbet rundt i dem.

5.  Fjällräven dunjakke 

Selv om man så ut som Lena i «Døden på Oslo S» var dette en hit på begynnelsen av 2000-tallet. Varm og absolutt fornuftig, men kanskje ikke kombinert med Converse-sko?

6. Tåsokker 

En helt ubrukelig, ukomfortabel og ukledelig oppfinnelse. Likeve, vi brukte dem. Å ha hansker på føttene er ikke spesielt digg.

7. Band t-skjorter 

Enten det er bandet vi elsket over alt på hele jord, eller om det var en tilfeldig band t-skjorte vi kjøpte på HM. Alle har hatt i alle fall en.

8. Bukser med boot-cut

Disse buksene passet helt perfekt med platåskoene og var en hit hos de aller fleste jennter før «skinny»-jeanen tok over det norske markedet i 2005.

9. Kneppebuksa 

Man skulle tro disse var forbeholdt gymtimene, men den gang ei. Denne buksen var en stor hit blant unge jenter og gutter. I dag selges den for over 1.000 kroner på Ebay.

10. Spice Girls T-skjorte 

Selv om vi kanskje ikke visste om alle rockebandene vi hadde på T-skjorten så var Spice Girls-skjorten et bevisst kjøp. Ofte kjøpt av gatehandlere.

11. Nettingtoppen 

Nettingtoppene kom i mange farger og var en utmerket måte for jenter å vise BH-en på og så mye som mulig av kroppen sin.

12. Platåsko 

13. Avklipt 501-shorts 

Festivallivets plagg nummer 1. Hvem har ikke vært på festival å hatt på seg korte jeansshorts og støvler?

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kona til Thomas Numme med pinlig avsløring på Senkveld

Fra 2003 til 2018 jobbet Thomas Numme som programleder for Senkveld. Forrige uke var han gjest i programmet, sammen med kona.  At "Senkveld med Thomas...

Bildet av 6-åringen som må spise alene på skolen har opprørt en hel verden

For de fleste vil det å ekskludere et barn være en utenkelig handling. Men det skjer. Dessverre. Bildene av seks år...

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.