in

Anita Skorgan mottok ærefull utmerkelse

anita skorgan
anita skorgan

Mandag kveld ble Anita Skorgan innlemmet i «Rockheim Hall of Fame».

Den folkekjære artisten fikk mye oppmerksomhet og ros tidligere i år da hun åpent fortalte om hvordan det har vært å være forelder til to handikappede barn. Nå får hun igjen oppmerksomhet, denne gang med bakgrunn i sin fantastiske musikkarrière.

Skorgan ble nemlig innlemmet i den prestisjetunge «Rockheim Hall of Fame».

Dette er «Rockheim Hall of Fame»

Rocheim.no kan man lese hva denne hedersutmerkelsen egentlig er. De skriver:

«Rockheim Hall of Fame skal hedre personer som har hatt stor betydning for norsk populærmusikks utvikling og utbredelse. Artister/grupper med ekstraordinære karrierer og andre som har hatt en særlig innflytelse på populærmusikkens historie i Norge kan innlemmes i Hall of Fame.»

Fra før er artister som Wenche Myhre, A-Ha, Alf Prøysen, Ole Paus og Åge Aleksandersen innlemmet. Og nå altså Anita Skorgan.

Rockheim begrunner utmerkelsen slik:

«Anita Skorgan (født 13. november 1958) er artist, komponist og keyboardist. Hun vant en nordisk talentkonkurranse i TV-programmet Hylands Hörnai 1972, og har siden forblitt et kjent og kjært navn. Hun representerte Norge i den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix i 1977 og 1979, og vant Spellemannprisen i pop-klassen for albumet ”Ingen vei tilbake” i 1979. På 80-tallet inngikk hun et samarbeid med Jahn Teigen, der albumet ”Cheek To Cheek” solgte hele 120 000 eksemplarer. Hun har medvirket på en lang rekke plater, også som komponist for andre artister. Hun har lenge markert seg som en dyktig live-artist, og som en fornyer av julemusikken og kirkekonsertene».

Også Finn Kalvik og TNT ble innlemmet i «Rockheim Hall of fame» mandag kveld.

Hylles på sosiale medier

Svært mange ønsker å gratulere Anita Skorgan med utmerkelsen. På sosiale medier strømmer gratulasjonene inn.

Flere artister gratulerer også Anita Skorgan. Blant dem Elisabeth Andreassen.

andreassen
Foto: Skjermdump Facebook

Vi gratulerer Anita Skorgan så mye med en velfortjent pris! Trykk gjerne på deleknappen for å sende dine gratulasjoner du også!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

feilparkering

Butikkansatt var lei feilparkeringer – nå går hevnen hans viralt

gastromat

Gladnyhet : Gastromat snart tilbake i butikkhyllene!