Jacob på ett år ble mishandlet av barnevakten. Nå går barnevakten fri – dette gjør oss rasende!

3578

Alicia Quinney og Joshua Marbury fra Oregon, USA hadde lenge sett frem til en «frikveld». De hadde ordnet med barnevakt og småbarnsforeldrene skulle nyte en date på byen sammen. Men da barnevakten ikke tok telefonen ble daten mer bekymringsfull enn koselig.

Hjemme satt deres ett år gamle sønn og tre år gamle datter sammen med en barnevakt som ikke svarte på telefonen. Var noe gale? Hadde det hendt noe?

Paret skyndte seg hjem. Der fant de barnevakten sovende, mens deres ett år gamle sønn, Jacob, hylte. Foreldrene sendte barnevakten hjem og fikk roet ned gutten sin.

Dagen etter oppdaget foreldrene at alt slettes ikke var som det skulle med lille Jacob. Ansiktet var full av blåmerker. Antakelig var han blitt slått av barnevakten.

Jacob var helt blå i ansiktet og på armene. Til og med øret hadde blåmerker. Han hadde ett blått øye og var blodsprengt i det andre øyet, sier mamma Alicia Quinney til danske Ekstra Bladet.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Foreldrene tok Jakob med til et sykehus hvor det ble konstantert at han var blitt slått. Legene fortalte at slagene kunne vært dødelige for denne lille gutten, skriver Ekstra Bladet.

Jacob ble tatt med til politiet, han ble undersøkt for å sikre bevismateriale. Men foreldrene hørte aldri fra politiet. De kontaktet dem selv etter noen uker, hvorpå de ble forklart at det ikke var mulig å sikte den mistenkte.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

På grunn av en lov i staten Oregon må anmelderen kunne bevise at offeret har blitt fysisk skadet og opplevd vesentlig smerte. Dette gjør saken vanskelig når offeret er en ett år gammel gutt som ikke kan prate eller fortelle hva som skjedde, skriver Oregon Live.

Familien forsøker nå etter beste evne å håndtere den traumatiske hendelsen. Men mamma Alice forteller Ekstra Bladet om vanskelige tider.

– Jacob har alltid vært mammas lille gutt, men etter denne hendelsen kan jeg ikke forlate han uten at han begynner å gråte. Datteren vår må gå til psykolog fordi hun måtte se på at lillebror fikk juling. 

Pappa Joshua har skrevet et Facebook-innlegg som nå deles av mennesker over hele verden. Innlegget er som følger:

INGEN burde kunne slå et barn og slippe unna fordi barnet ikke verbalt kan fortelle om det. 

Vanligvis holder jeg det som skjer med familien min privat fordi jeg ikke har behov for oppmerksomhet. Men dette er annerledes. For to måneder siden ble min ett år gamle sønn slått i ansiktet av barnevakten vår (jeg holder personen anonym). Han ble slått så mye at flere uavhengige leger og politiet mente det kunne drept han.

Etter flere dager hvor jeg slet med å konsentrere meg på jobb fikk vi en tilståelse fra barnevakten. Han hadde gjort det. FREMDELES er ikke denne personen arrestert fordi politiet må bygge opp en sak og en domstol finne han skyldig FØR han kan settes i fengsel.

Dersom jeg slår en person i ansiktet og politiet blir tilkalt, vil jeg ikke bli lagt i jern umiddelbart?

Etter TO måneder med venting fant vi ut at anmeldelsen hadde blitt henlagt fordi min ett år gamle sønn ikke verbalt kan fortelle at han har blitt mishandlet og hadde smerter. Han kan heller ikke fortelle at denne personen mishandlet han med intensjon.

Jeg er så rasende. Jeg håper noe blir gjort og at dette går viralt. Jeg har gjort min plikt og ikke falt for fristelsen til å ta hevn. En død kropp kan ikke fortelle hvem som drepte dem, allikevel kan noen bli dømt for drapet. Men en mishandlet baby blir ikke behandlet etter samme standard, fordi han ikke kan prate?? Vel det kan ikke døde kropper heller!

Noe må bli gjort. Ingen bør kunne slå et barn og slippe unna med det fordi barnet ikke verbalt kan fortelle hva som skjedde.

Vi setter pris på hjelpen din, del dette videre!

SISTE NYTT