torsdag, februar 27, 2020
Kjendisnytt Jan Thomas hyller moren i duett med Hanne Krogh....

Jan Thomas hyller moren i duett med Hanne Krogh. Rører alle til tårer

-

Jan Thomas er en mann med mange talenter. Vi vet alle at han er en reser på mote, hår og sminke. Men visste du at han kan synge også? Det beviste han da han nylig var med på programmet «Allsang på Grensen».

Jan Thomas og Hanne Krogh er gode venner. Det har de vært i mange år. De er faktisk så gode venner, at Hanne Krogh kaller Jan Thomas for bror.

I forkant av TV 2-programmet «Allsang på Grensen», la Hanne Krogh ut et bilde på Instagram av seg selv og sin gode venn. Under bildet skrev hun:

«Denne gærne mannen og jeg – min egenvalgte «bror» – skal sammen til «Allsang på grensen» neste uke. Tror du det blir gøy, eller….?»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hanne Krogh (@hannekroghofficial)

«Mamma kommer til å synge med»

Jan Thomas skrev en kommentar på posten til Hanne:

«Dette er noe av det største jeg skal få oppleve. Mamma kommer til å synge med i himmelen. Hun får nok med seg Elvis også.»

Sangen de to vennene hadde valgt å synge sammen, var «Jeg ror alene». Sangen var en hyllest til Jan Thomas mamma, Anny Østervold, som døde døde brått, 69 år gammel i 2013. Jan Thomas og mammaen hans hadde et veldig nært forhold, og hun var forlover da Jan Thomas giftet seg med Christopher Mørch Husby i 2009.

«Har betydd alt for meg»

«Mammas hjerte stoppet mens hun sov stille og rolig. Det kom som et sjokk og var fullstendig uventet, siden hun var helt frisk. Det har ennå ikke gått opp for meg og vil nok komme til å ta litt tid», sa Jan Thomas til Se og Hør den gangen.

«Mamma var verdens snilleste person og har gitt min bror Bjørn og meg så ufattelig mye på mange måter. Mamma har betydd alt for meg», sa han videre.

Her kan du se den flotte duetten som rørte publikum til tårer:

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...