tirsdag, april 7, 2020

Nå kan Angelina vinne America`s Got talent- se finalenummeret hennes her

Mest lest nå

Henriette Steenstrup i viruskrangel med Henriette Lien

Henriette Steenstrup reagerer kraftig på en del ting Henriette Lien skriver om koronaviruset på Instagram-kontoen sin. Hun mener Lien mangler dømmekraft og sprer usannheter. -...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Angelina Jordan, jenta som vant norske talenter i en alder av bare 8 år, har tatt verden med storm. Nå er hun med i programmet America`s Got talent med undertittelen «The Champions».

Angelina er blitt 13 år og deltar altså i den amerikanske talentkonkurransen hvor vinnere fra forskjellige lands talentkonkurranser er samlet. I januar imponerte hun stort med sin første opptreden i programmet hvor dommer Heidi Klum ble så begeistret at hun trykket på gullknappen og dermed sendte Angelina direkte til finalen.

Til VG fortalte hun da at hun synes det var en ære å få representere Norge på en så stor scene og at opplevelsen var surrealistisk:

«– Alt gikk så sakte, men da det begynte å regne gull, skjønte jeg at noe hadde skjedd. Alle ropte navnet mitt. Det var som i en drøm. Jeg forstår det fortsatt ikke. Det er en stor ære å få representere Norge på en av de aller største scenene».

Modig låtvalg

Nå har hun igjen imponert med finalenummeret sitt i programmet. Denne gangen valgte hun en Elton John låt «Goodbye Yellow Brick Road», et låtvalg som fikk skryt av dommer Simon Cowell som synes hun gjorde et modig låtvalg. Han elsket opptreden hennes og forteller at han kommer til å huske den i mange år fremover. Dommer Alesha Dixon kalte 13-åringen «en gammel sjel i en ung persons kropp».

Fredag ble finalenummeret publisert på nett, og om en en ukes tid er vinneren av programmet avgjort.

Nedenfor kan du se den fantastiske opptredenen til vår representant. Synes du Angelina bør vinne? Del gjerne innlegget videre!

LES OGSÅHør Angelina Jordan synge Frank Sinatras My way

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Hollies nyfødte datter ser alltid sint ut. Får hele verden til å smile

Det ble en dramatisk slutt på Hollies svangerskap, og en dramatisk fødsel. Kanskje er det derfor lille Winter alltid ser så sint ut? Amerikanske Hollie...

Mette-Marits påskehilsen fra toppen

Det blir en annerledes påske for mange av oss. Det gjelder også kongefamilien. Mens kongeparet tilbringer påsken på Kongsseteren, holder også kronprinsparet seg i...