torsdag, februar 20, 2020
Musikk Nå kan Angelina vinne America`s Got talent- se finalenummeret...

Nå kan Angelina vinne America`s Got talent- se finalenummeret hennes her

-

Angelina Jordan, jenta som vant norske talenter i en alder av bare 8 år, har tatt verden med storm. Nå er hun med i programmet America`s Got talent med undertittelen «The Champions».

Angelina er blitt 13 år og deltar altså i den amerikanske talentkonkurransen hvor vinnere fra forskjellige lands talentkonkurranser er samlet. I januar imponerte hun stort med sin første opptreden i programmet hvor dommer Heidi Klum ble så begeistret at hun trykket på gullknappen og dermed sendte Angelina direkte til finalen.

Til VG fortalte hun da at hun synes det var en ære å få representere Norge på en så stor scene og at opplevelsen var surrealistisk:

«– Alt gikk så sakte, men da det begynte å regne gull, skjønte jeg at noe hadde skjedd. Alle ropte navnet mitt. Det var som i en drøm. Jeg forstår det fortsatt ikke. Det er en stor ære å få representere Norge på en av de aller største scenene».

Modig låtvalg

Nå har hun igjen imponert med finalenummeret sitt i programmet. Denne gangen valgte hun en Elton John låt «Goodbye Yellow Brick Road», et låtvalg som fikk skryt av dommer Simon Cowell som synes hun gjorde et modig låtvalg. Han elsket opptreden hennes og forteller at han kommer til å huske den i mange år fremover. Dommer Alesha Dixon kalte 13-åringen «en gammel sjel i en ung persons kropp».

Fredag ble finalenummeret publisert på nett, og om en en ukes tid er vinneren av programmet avgjort.

Nedenfor kan du se den fantastiske opptredenen til vår representant. Synes du Angelina bør vinne? Del gjerne innlegget videre!

LES OGSÅHør Angelina Jordan synge Frank Sinatras My way

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...