mandag, oktober 26, 2020

Sommerhytta-Mikkel: – Hadde jeg kommet noen dager senere på sykehuset, er det ikke sikkert jeg hadde sittet her i dag

Mest lest nå

10 ting som skjer med kroppen din når du spiser søtpoteter

Søtpoteten har blitt svært populær de siste årene. Den kan spises alene, som tilbehør, eller som pommes frites til en litt mer trendy hamburger. Poteten...

Kort etter innspillingen av den populære TV2-serien Sommerhytta bar det rett på sykehus for Mikkel Schmith som sammen med sønnen Cornelius har han imponert tv-seerne med kreativitet og snekkerferdigheter.

Det var omtrent halvveis inn i innspillingen, som foregikk i fjor høst, at Mikkel Schmith merket at kroppen ikke spilte på lag.

– Det startet med at jeg lå oppå hemsen og jobbet, og kroppen begynte rett og slett å si ifra om at nok var nok, sier han til TV 2.


Mikkel fortsatte likevel arbeidet på Sommerhytten for fullt, men kort tid etter at finalen var spilt inn ringte han sønnen, og kom seg til legen. Selv trodde han først han hadde fått noe virusrelatert, men han har ikke engang nådd å komme hjem før legen ringte med dårlige nyheter.

– Jeg hadde fått gule stafylokokker, de som spiser opp kroppen din, forteller Mikkel Schmith som ble sendt sporenstreks på sykehus.

Gule stafylokokker kan ifølge Store Norske Leksikon forårsake alvorlige infeksjoner som lungebetennelse, hjernehinnebetennelse, benbetennelse, endokarditt og sepsis.

– Det var ganske heftige saker. Hadde jeg kommet noen dager senere på sykehuset, er det ikke sikkert jeg hadde sittet her i dag. Jeg kunne fort ha dødd.

Mikkel bidro så godt han kunne men understreker at sykdom gjorde at mesteparten av arbeidet falt på sønnen Cornelius.

– Etter hems-uken ble pappa gradvis verre og verre, men når han først ble innlagt på sykehus, ble det heftig. Jeg var nok ikke klar over hvor dårlig han var i starten. Etter hvert gikk det opp for meg at han var mye dårligere, enn hva jeg trodde, sier Cornelius på telefon med TV 2.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter