onsdag, juni 3, 2020

Alexander Rybak på bursdagen: – for en gangs skyld har jeg et ønske

Mest lest nå

Ravnen løser en «umulig» oppgave

Alexander Taylor forsker på ville fugler. Han fanger dem og trener dem i 3 måneder. Så slipper han dem løs igjen. I klippet under ser...

Da foreldrene skulle ta et siste farvel med datteren sin skjedde det et ekte mirakel

Noen ganger tar livet en uventet vending. Bella ble født med en mitokondriesykdom. Ifølge Helse Norge er Mitokondriesykdommer en gruppe sjeldne sykdommer knyttet til forstyrrelser...

Alexander Rybak ble virkelig kjent da han i 2009 vant Eurovision Song Contest. Med sin egenkomponerte «Fairytale» gikk han helt til topps i konkurransen, og ble raskt et verdensidol. Spesielt i Øst-Europa har Rybak tusenvis av fans.

Men oppturene har også kostet. I over 10 år har han levd i medienes søkelys. Konserter, talkshow, eventer og intervjuer har vært hverdagen til den alltid så smilende nordmannen.

Ved en rekke anledninger har Rybak åpent fortalt om hvor mye dette koster. På Instagram har Rybak nesten 250.000 følgere. Her forteller han ofte om hvordan livet egentlig er.


Rybak har blant annet publisert en video hvor han forteller at han som person er introvert. Han blir sliten av all oppmerksomheten.

«Jeg er INTROVERT. På en ekstrem måte. Dette betyr at jeg absorberer andre menneskers energi, og hvis jeg møter for mange personer i løpet av en dag blir jeg syk og utslitt,» sa han i videoen og kom også med en oppfordring til andre mennesker, og hva de bør gjøre dersom de kjenner eller møter en introvert person.

«Noen ganger skulle jeg ønske jeg var en ekstrovert person, men jeg er den jeg er. Om du kjenner noen som sitter stille i et hjørne, unngår oppmerksomhet, ikke tro at de er freaker. Det betyr sansynligvis bare at de ikke har energi til å prate, og trolig trenger de bare en stor klem.»

Fyller 34 år

Onsdag 13. mai fyller Rybak 34 år. Og for fansen som følger han gjør det godt å se det smilende bildet han for anledningen har publisert på Instagram.

Det er nemlig bare rundt ett år siden Rybak publiserte et innlegg hvor han beskrev frykten for å leve.

Han la da ut et trist portrett av seg selv. Under tegningen skrev Alexander: «Kanskje er det ikke slik jeg ser ut, men det er akkurat slik jeg føler det: Konstant redd for å leve. Konstant glad for at jeg lever.»

Bursdagsønsket

Det er med andre ord stor kontrast til de smilende bildene han nå har publisert. Og Alexander røper også hva han ønsker seg på bursdagen fra meg og deg.

«Hurra! Med nye briller, ny sveis og ny caps er jeg klar for morgendagens bursdag 🤩🥳 For en gangs skyld har jeg et ØNSKE, og det er å se videoer av deg synge og danse til mine sanger (tagg meg). 😻 Det er ganske mange å velge mellom 🎻🙏🏼», skriver han dagen før bursdagen sin.

Og videoene har allerede begynt å strømme inn. Under hashtaggen #Alexanderrybak deler nå mange bursdagshilsene sine, gjerne sammen med en video hvor de synger eller spiller låtene hans.

Vi gratulerer Alexander så mye med dagen! Trykk gjerne på deleknappen og send dine gratulasjoner du også!

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter