Forsiden Kjendisnytt Alpinisten Bode Miller og kona mistet sin 19 måneder gamle datter -...

Alpinisten Bode Miller og kona mistet sin 19 måneder gamle datter – fikk sjokk da de så ultralydbildet av sitt neste barn

-

Verden sørget sammen med den berømte alpinisten Bode Miller og hans kone Morgan, da de mistet sin dyrebare datter, Emmy, i en tragisk drukningsulykke i juni 2018.

Den 19 måneder gamle jenta var å lekte ved nabohuset da hun falt i bassenget. Emmy ble fraktet til sykehuset i all hast og det så ut som om hun kunne overleve, men det viste seg at hjernen hennes hadde gått for lenge uten oksygen, og livet sto ikke til å redde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bode Miller (@millerbode) on

Bode og Morgan ble ødelagt. De visste ikke hvordan de skulle fortsette med livet uten sin lille jente, men de visste at de måtte finne en vei. Morgan var gravid med en liten gutt, og de måtte fokusere på helse og fremtidshåp nå.

Fem dager etter at Emmy døde, ville legen til Morgan utføre en ultralyd for å sikre at sønnen hennes hadde det bra etter anstrengelsene moren gjennomgikk. De visste ikke hva slags effekt Morgans sorg kunne ha på babyen som vokste inni henne.

I begynnelsen var Morgan motvillig til å gjennomføre ultralyden, men til slutt aksepterte hun det.

«Å gå inn i fremtiden uten datteren min føltes som en kniv i hjertet,» sa hun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Morgan Miller (@morganebeck) on

Fikk sjokk da hun så 3D-bildet

Hun ba jordmoren om å være rask og sa nei da hun ble spurt om hun ville ha et 3D-bilde av babyen.

LES OGSÅ
Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm avslører strålende nyhet

Jordmoren flyttet staven rundt magen for å få en god titt på alle vinkler av babyen. Så fortalte hun Morgan noe som overrasket henne.

«Jeg vet at du ikke vil ha et 3D-bilde, men dette er en perfekt vinkel, og jeg føler at jeg burde ta et bilde,» sa jordmoren, i følge Western journal.

LES OGSÅ
Prinsesse Märtha Louise oppfordrer : "Vær deg selv, ikke bry deg om hva andre sier om deg"

Nysgjerrig, så Morgan på skjermen, og det hun så gjorde henne målløs.

«Jeg så min søte barns ansikt,» sier hun. «Han så akkurat ut som mine andre babyer, akkurat som Bode med den søte nesen og de fyldige leppene.

«Men så fort jeg så babyen, flyttet øynene mine seg til engelen som lå til høyre for ansiktet hans, holdt armene rundt halsen hans. Nesten som om å si, «Det er greit. Jeg er her. Det kommer til å gå bra. Jeg elsker deg.'»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Morgan Miller (@morganebeck) on

I oktober fødte Morgan sin lille gutt og hun delte det utrolige ultralydbildet på Instagram.

«Jeg holder fast på dette bildet som et klart tegn på at sønnen min kjenner søsteren,» skrev hun. «At Emmy fortsatt er hos oss.»

Mens ingenting kan ta bort smerten ved å miste sin søte datter, finner Morgan trøst i å vite at Emmy ser ned på dem fra oven og at hun skal passe på for sin lillebror når han vokser opp.

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .