in

Brudd for omstridt Famen-deltaker

Faksimile: TV2.no

Tidligere «Farmen»-deltaker Andreas Nørstrud (37) og kona Maren (26) har gått hver til sitt.

– Jeg kan bekrefte at jeg og Andreas har skilt lag, skriver Maren som nå har droppet Nøstrud-navnet i en melding til God kveld Norge. Dette melder TV2.

Andreas Nørstrud deltok i «Farmen» i 2012 og provoserte både de andre deltakerne og seerne med sitt konservative syn på kvinner og homofili.

Året etter han deltok i reality-serien giftet han seg med den da 18  år gamle Maren Andrea Nøstrud. De to har fem barn sammen.

Ville rekonstruere «gårdskjerringa»

I et tidligere intervju med TV 2 har Nøstrud uttalt at han giftet seg med en 18-åring for å kunne forme henne slik han ville.

– Det var ikke lett å gifte seg med en 18-åring. Jeg ønsket meg en kone som jeg kunne forme litt etter det livet jeg ønsker å leve. Dét føler jeg at jeg i stor grad har lykkes med, har Nøstrud tidligere uttalt ifølge Se & Hør, og fortsatte:

– Det her er på en måte mitt prosjekt for å rekonstruere den gamle «gårdskjerriga», som er litt utrydningstrua i dag. Ei som kler seg sømmelig, er trofast mot mannen sin, holder huset i orden og tar vare på familien.

Nøstrud har ifølge Se&Hør ikke villet kommentere saken. Bladet har også vært i kontakt med Maren Hansen som sier de ikke delte tro og vokste fra hverandre.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Leah Behn

Prinsesse Märtha Louises herlige gratulasjon til Leah på bursdagen – deler private bilder

Vandaler ødela minnestedet til korona-helten captain Tom Moore