søndag, mai 16, 2021

Brudd for omstridt Famen-deltaker

Mest lest nå

Tidligere «Farmen»-deltaker Andreas Nørstrud (37) og kona Maren (26) har gått hver til sitt.

– Jeg kan bekrefte at jeg og Andreas har skilt lag, skriver Maren som nå har droppet Nøstrud-navnet i en melding til God kveld Norge. Dette melder TV2.


Andreas Nørstrud deltok i «Farmen» i 2012 og provoserte både de andre deltakerne og seerne med sitt konservative syn på kvinner og homofili.

Året etter han deltok i reality-serien giftet han seg med den da 18  år gamle Maren Andrea Nøstrud. De to har fem barn sammen.

Ville rekonstruere «gårdskjerringa»

I et tidligere intervju med TV 2 har Nøstrud uttalt at han giftet seg med en 18-åring for å kunne forme henne slik han ville.

– Det var ikke lett å gifte seg med en 18-åring. Jeg ønsket meg en kone som jeg kunne forme litt etter det livet jeg ønsker å leve. Dét føler jeg at jeg i stor grad har lykkes med, har Nøstrud tidligere uttalt ifølge Se & Hør, og fortsatte:

– Det her er på en måte mitt prosjekt for å rekonstruere den gamle «gårdskjerriga», som er litt utrydningstrua i dag. Ei som kler seg sømmelig, er trofast mot mannen sin, holder huset i orden og tar vare på familien.

Nøstrud har ifølge Se&Hør ikke villet kommentere saken. Bladet har også vært i kontakt med Maren Hansen som sier de ikke delte tro og vokste fra hverandre.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter