mandag, oktober 26, 2020

Den handikappede gutten ble kalt et monster. Moren ber deg bruke ti minutter på å lære barna dine dette før skolestart

Mest lest nå

10 ting som skjer med kroppen din når du spiser søtpoteter

Søtpoteten har blitt svært populær de siste årene. Den kan spises alene, som tilbehør, eller som pommes frites til en litt mer trendy hamburger. Poteten...

– Hvis du ikke lærer barnet ditt om barn som mitt vil jeg lære barnet mitt om barn som ditt, sier Stacey Jackson Gagnon til Love What Matters 

Hver dag får hun høre ting fra gutten sin som «mamma er jeg defekt?», «mamma, han kalte meg et monster», «mamma de sier jeg er for treg for å være med å leke», «mamma, hvorfor skapte Gud meg slik?». 

Illustrasjonsfoto

– Alt dette er et resultat av ord fra andre. Ord sårer, og ord som er sagt kan ikke tas tilbake. Stirring, peking og hvisking er ikke-verbale ord. De sårer også, sier Stacey Jackson Gagnon som er mamma til handikappede Joel. 


Nå som skolen starter igjen etter sommeren ber hun deg innstendig om å bruke ti minutter på å snakke med barnet ditt om forskjeller. 

This weekend a boy made cruel remarks and yelled taunting jeers at Joel because of his missing ear and it really hurt…

Publisert av Stacey Jackson Gagnon Mandag 2. april 2018

Mamma Stacey er vitne til hvilke sårende ting sønnen Joel hører fra andre, og ber deg snakke med ditt barn om forskjeller.

– Lær dem at de vil møte alle slags folk. Noen vil sitte i rullestol, andre har skinner på beina, eller tannregulering. Noen barn mangler en arm, en fot eller kanskje et øre. Det finnes så mange ulike mennesker, og det er det som gjør verden interessant, sier hun.

– Og hvis du ikke gjør det så kommer jeg fortsatt til å lære mine barn at det noen ganger er mammaer og pappaer som glemmer å fortelle barna sine at annerledes er vakkert. Jeg kommer til å fortelle at barn som sier slemme ting, eller peker og stirrer rett og slett ikke har lært den viktige sannheten. De har ikke fått lære at annerledes er normalt… alle er annerledes, avslutter Gagnon. 

LES OGSÅ: Sønnen ble operert for kreft og fortalte at han følte seg som et monster

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter