in

Familieforøkelse for Eyvind Hellstrøm

Anita Rennan og Eyvind Hellstrøm
Anita Rennan og Eyvind Hellstrøm. Foto: Instagram

For noen måneder siden mistet kjendiskokk Eyvind Hellstrøm (72) sin elskede boxer Nelson. Men om få uker kommer det et nytt familiemedlem inn i leiligheten på Frogner.

I podcasten  «Truls & Hellstrøm» avslører den populære kjendiskommen Eyvind Hellstrøm (72) til makker Truls Svendsen (48) at det er et nytt familiemedlem på vei.

Sammen med samboer Anita Rennan (40) og bonussønnen Nils (11) gleder han seg til familien skal få en ny hund.


– Nelson var syk det siste året. Det var sorg hele veien. De ukene som fulgte etter den farvel-perioden var utrolig vanskelige. Jeg klarte ikke å snakke om det, forteller 72-åringen ifølge Se & Hør i podkasten.

Bonussønnen Nils stilte opp for Hellstrøm med kloke og trøstende ord, og sa han måtte få sørge før de fikk seg ny hund.

Nelson, Hellstrøm og Nils Faksimile: Instagram

– Anita og Nils, de har vært klare hele tiden. De har bare latt meg få litt tid, sier Hellstrøm.

Nå har tiden gått, og den lille familien er klar for å hente hjem et nytt firbeint familiemedlem. Også dette blir en boxer.

Den lille hundevalpen skal hentes i Sverige

– Han er fire uker gammel. Jeg har bare sett bilder. Han heter allerede Bobby the Boxer, så om seks uker skal vi hente ham, forteller Hellstrøm.

Til tross for utfordringer med reiser og karantenetid i pandemien gleder Hellstrøm seg til å dra og hente den lille valpen.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

Glad for å være bonuspappa

Da Eyvind Hellstrøm (71) ble sammen med kjæresten Anita Rennan (40), ble han samtidig bonuspappa til Nils på 11 år. Det syns mesterkokken har vært helt supert.

– Nils er et stort lyspunkt i tilværelsen. Vi spiller spill og prøver å tulle og tøyse så vi får frem latteren så ofte vi kan, har Eyvind uttalt til VG, og legger til at Nils er glad i å lage mat.

– Kanskje går vi en tur ut for å få litt luft, og han er med meg på kjøkkenet og lager mat når han selv har lyst. Kan jeg lokke med noe han synes er godt, så kommer han, sier Eyvind videre.

Den lille familien prøver å gjøre hyggelige ting hjemme. De dekker bordet pent, tenner lys og prøver å ha fine stunder. Anita sier til VG at både hun og sønnen er heldige som har Eyvind i livene sine.

– Han vet ikke hva godt han kan gjøre. Både Nils og jeg vet hvor heldige vi er ved å ha Eyvind i livet vårt, og vi blir bortskjemte på mat. Jeg kan i alle fall ikke klage på kantina her på hjemmekontoret, sier hun.

Eyvind forteller at det bare er små grep som skal til for å gjøre andre glad.

– Vi må alle bidra med å spre optimisme. Vi gjør det på vår måte, og det er veldig hyggelig at mange andre også har glede av hva vi holder på med på kjøkkenet, sier han og sikter til Instagram-kontoen sin, der han stadig legger ut oppskrifter.

LES OGSÅ: Eyvind Hellstrøm går inn i fastfood-kjede

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Lars Sponheim

Lars Sponheim på sykehus etter hjerneblødning

Marit Bjørgen gjør comeback på startstreken – så mye har hun trent