lørdag, august 8, 2020

Verdensrekord: 20 år gamle August er den eldste av sin rase

Mest lest nå

I Oakland, Tennessee kunne lykkelige hundeeiere feire «Augie» sin 20. fødselsdag, helt utrolig for å være en Golden Retriever.

Hunden kan virkelig være menneskets beste venn, og nettopp derfor er det så fryktelig trist at livene deres ofte er så alt for korte i forhold til eierens liv. Et par i USA fikk derimot oppleve alle hundeeieres drøm; en frisk, lykkelig og veldig gammel hund.

Foto: Privat

Etter å ha blitt omplassert to ganger, endte August, også kalt «Augie» opp hos Jennifer og Steve Hetterscheidt.


Augie var da 14 år gammel. De nye foreldrene var godt kjent med rasen ettersom de var aktive medlemmer i en organisasjon som arbeider for å redde Golden Retrievere. Ingen av dem kunne drømt om at de fremdeles skulle få feire Augie sin fødselsdag seks år senere.

Kjendis på sine gamle dager

På Augie sin 20.fødselsdag delte Jennifer og Steve bilder av henne på sosiale medier og fikk raskt tusentalls positive tilbakemeldinger.

Foto: Privat

Til Goldenhearts sier Jennifer at Augie er forbausende frisk. De kan fremdeles gå turer med henne og hun virker å ha det godt.

Da organisasjonen tok i mot henne for å omplassere henne hos Jennifer og Steve, ble Augie diagnostisert med en nyresykdom. Siden har hun gått på medisiner og spiser spesialfor.

Foto: Privat

Forventet levealder for en Golden Retriever er 10-12 år. Det hender de blir 14, 15 år gamle og et fåtall ganger fortelles det om dem som blir 18,19 år gamle, men aldri før har en Golden Retriever fylt hele 20 år!

Foto: Privat

Jennifer og Steve pyntet Augie med et fødselsdagstørkle og laget hundeselskap for henne og søsknene hennes. På menyen sto en hundevennlig og sunn gulrotkake, formet som et kjøttbein så klart!

LES OGSÅ: Golden Retriever ble hard skadet under lek – nå advarer eieren mot dette som leketøy for hunder

130,359FansLik
1,531FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter