Hjem Kjendisnytt Fant kokain hos Northug – dette sier broren

Fant kokain hos Northug – dette sier broren

Petter Northug er stoppet av politiet etter råkjøring og det skal være gjort beslag av kokain i skistjernens bopel.  

– Jeg har gjort en stor feil. I går kveld ble jeg stoppet av politiet i fartskontroll. Jeg kjørte altfor fort, og ble også tatt med på legevakten til blodprøve. I tillegg fant politiet en mindre mengde narkotika hjemme hos meg, opplyser Petter Northug ifølge VG på Instagram-kontoen sin. 

Skistjernen forteller videre at stoffene det dreier seg om skal være kokain. 

https://www.instagram.com/p/CD4f1b5BWHR/

Jeg er fortvilet og redd for hva fremtiden vil bringe, og utrolig lei meg for alle de som jeg nå har skuffet, igjen. Jeg vet at det nå blir en straffesak. Da skal jeg ta ansvar for det jeg har gjort, uttaler Northug. 

Dette er andre gang skistjernen har hatt et ublidt møte med ordensmakten. Nyheten om at skistjernen var tatt for promillekjøring slo ned som en bombe i 2014, og da detaljene rundt heldelsen som endte med en vraket Audi, 50 dagers betinget fengsel og bot ble kjent, måtte Northug gå kanossagang for hele det norske folk i etterkant.  

Den gang kjørte Audien til Petter Northug over en rundkjøring, meide ned skilt og endte i autovernet på Byåsen i Trondheim. Da politiet kom til stede den gangen hadde skistjernen ifølge VG forduftet.

Den gang var det Rasmus Brodtkorb som var Petter Northugs forsvarsadvokat. Både i saken der Aylar nylig forsøkte å få han til å trekke innhold fra selvbiografien som hun mente krenket privatlivets fred og nå har han imidlertid valgt Halvard Helle som forsvarer.

VG har vært i kontakt med Northugs advokat Halvard Helle. Han viser til innlegget på Instagram og opplyser at han ikke har noen kommentar til saken utover dette. 

Broren: Kom hjem, Petter

Petter Northugs bror har lørdag skrevet en melding på Instagram hvor han skriver at Petter er velkommen til han uansett.

– Min bror er velkommen til meg uansett. Hunden Trigo elsker deg uansett, for der får han potetgull, skriver Thomas Northug i innlegget, som viser ham sammen med en hund.

Videre skriver han:

– Kom hjem en tur nå, og ta deg noen måneder for å lufte hodet. Kanskje trenger du flere.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com