En gang i mellom dukker det opp videoer på internett man ikke kan annet enn å bli glad av.

Det er akkurat det som skjedde her – og det med god grunn. Det er simpelthen noe av det søteste vi har sett på lenge.

Dan Fowlks fra New York City er ikke bare skuespiller og modell, han er også en hengiven far til sine to barn, noe han også gir uttrykk for på sine sider i de sosiale media. Som er overfylte med små hverdagslige hendelser fra hans varme og lykkelige familieliv. Det er åpenbart han tar rollen som far alvorlig.

Foto: Facebook

Det virker som om Dan strekker seg langt for å gi barna gode minner fra barndommen, være seg han er på fisketur med sønnen eller bare ligger og hygger seg med datteren på sofaen.

Foto: Facebook

Som skuespiller er det også viktig han er musikalsk, og han benytter enhver mulighet til å både synge og spille for barna.

Da datteren, Nova Lin, ble født la han umiddelbart ut et bilde av henne med teksten;

«Enda en pike å synge for, danse med, kose med og vokse med. Velkommen til verden Nova Lin Fowlks. Jeg vil gjøre mitt beste for å gjøre tilværelsen så hyggelig og behagelig som mulig!»

Foto: Facebook

Og han holder ord. Dan har nettopp delt en video hvor han synger en serenade til datteren, og det er helt umulig ikke å bli rørt av samspillet mellom de to.

Foto: Facebook

Dan synger “Dream Lover” av Bobby Darin mens lille Nova Lin smiler fra øre til øre. Hun prøver til og med å danse til de fengende rytmene, mens Dan gjør alt han kan for ikke å begynne å le. Så sjarmerende er hun.

Foto: Facebook

Hvilket herlig øyeblikk mellom far og datter. Det er ingen tvil om at denne lille jenta er dypt forelsket i sin far, og at det er gjensidig. Hun kikker opp på ham med stor entusiasme og glede.

Se videoen nedenfor, og del den så også andre kan se hvilken kjærlighet det er mellom far og datter.

Loading…