in

Farmen-paret bekrefter: – Ja vi er kjærester

Farmen 2021 Hurdal. Pressebilder Foto: Espen Solli / TV2

Tonje Frigstad (21) og Simon Tronstad (23) fant tonen under «Farmen»-innspillinger. Nå er de kjærester.

Nyheten som også er omtalt av VG ble først kjent på Farmen-Tonjes Instagramkonto, der hun har lagt ut et bilde med teksten «JA! Vi er kjærester».


Tonje og Simon har lagt ut flere bilder der de er sammen, men hittil har de ikke bekreftet romansen.

Også inne på gården, der de to blant annet kysset hverandre på tv, var det mange som lurte på om det var søt musikk mellom de to deltagerne.

I november uttalte Tonje til VG at de ikke var helt kjærester ennå.

Tonje som var den yngste deltageren kom på andreplass i årets Farmen etter en nervepirrende finale.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

I den siste konkurransen møtte Daniel Engeli Godø Tonje i kunnskapskonkurranse. Her fulgte de to finalistene hverandre hakk i hel helt til siste slutt hvor det hele ble avgjort på et utslagsspørsmål.

Selv om det er først nå de omtaler hverandre som kjærester har Tonje og Simon tidligere røpet at det ble litt mer enn bare vennskapelig tone mellom dem inne på tv-gården.

– Vi fikk en veldig god tone fra første stund og ble gode venner veldig raskt, har Tonje tidligere fortalt til Nettavisen.

Simon bekreftet også at de to raskt fant tonen da de ankom gården tilbake i juli, og at han fikk et godt øye til Kristiansand-jenta rimelig fort.

– Første gang jeg så Tonje må jeg innrømme at jeg ble litt paff. Det første jeg tenkte var at hun er jo veldig pen. Men så lærte jeg hun og kjenne, og hun har mye inni hodet sitt også, uttalte han i intervjuet med Nettavisen.

Heidi Lereng sier at de andre på gården fort skjønte at det var søt musikk i luften mellom de to.

– De har prøvd å skjule det, men det har vært veldig åpenbart for oss rundt. Den kjemien der er vanskelig å skjule. Det var klaff fra dag én! Helt utrolig, jeg har aldri vært med på noe sånt før, det var rett og slett bare match fra første dagen

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Espen Nakstad

Nakstad tror det blir lettere å leve med viruset til sommeren

shaman durek

Amerikansk jul for prinsesse Märtha og døtrene