mandag, mars 1, 2021

Nå forteller Gunhild Stordalen hvordan livet er uten Petter

Mest lest nå

2019 var et tøft år for Gunhild Stordalen (41). Selv beskrev hun det som det verste året i livet sitt. Men nå har alt snudd. I et nytt intervju, forteller Gunhild om livet sitt nå, og at hun er lykkelig.

I 2019 var Gunhild Stordalen alvorlig syk. I tillegg gikk hun og ektemannen Petter Stordalen fra hverandre. I et intervju med Tidsskriftet sa hun følgende:

– Dette året har vært det verste i mitt 40-årige liv. Jeg fikk en infeksjon i fjor sommer som ingen fant ut av, og var innlagt frem og tilbake gjennom våren. Ingenting hjalp. Jeg måtte bare delegere alt arbeidet til det fantastiske teamet mitt.


Frisk, singel og lykkelig

Nå har heldigvis alt snudd for Gunhild. I et nytt intervju med ukebladet Hjemmet, forteller hun at hun er frisk, singel og lykkelig.

– Jeg bor alene og våkner opp lykkelig hver dag fordi jeg ikke lenger må ta transplantasjons-medisiner. Jeg føler at jeg har fått en ny sjanse, og kjenner at kroppen har det bra. Jeg trener, mediterer og tar vare på kropp og sjel – det henger sammen. For hver dag jeg får uten smerter eller symptomer, er jeg takknemlig. Jeg tar ikke lenger en god helse for gitt. Jeg tar ikke livet for gitt, foreller hun.

Valgte bort barn

I intervjuet forteller også Gunhild om hvorfor hun har valgt bort barn. Hun så nemlig hvor sliten hennes egen mamma var. Moren jobbet som fulltidsarbeidende lege. Faren var mye borte.

– Hun kunne legge seg ned på sofaen og gråte fordi hun var så sliten. Med de drømmene jeg hadde, forsto jeg at jeg måtte velge. Hvis ikke, ville jeg komme til å føle meg konstant skviset, sier Gunhild, og forteller at hun har endeløs respekt for kvinner som makter å både gjøre karriere og oppdra barn.

– Jeg vet og ser at det er mulig å kombinere det, men jeg tror ikke jeg ville ha klart det selv, sier hun.

View this post on Instagram

On the 50th Earth Day, its time to take stock. The science is clear; the coronavirus was everything but a «black swan». Indeed a pandemic like this was something highly predictable, just like the climate crisis. We just didn’t know when. We know our way of living is totally unsustainable. Not only our fossil fuel addiction, but also the way we consume – and eat. We are chopping down the rainforest – the Earth´s lungs – mainly to meet the world’s growing appetite for meat. When we destroy ecosystems, viruses jump from wild animals to humans – and we get outbreaks like SARS, Ebola, HIV – or Covid19. Banning wet markets in China won’t fix it. Factory farms – stowing animals under terrible conditions – are breeding grounds for zoonotic diseases – which we have seen with swine flu (🐷) or bird flu (🐔). Both deforestation and meat production are main drivers of climate change. And a warming planet increases the risk of zoonotic pandemics. It's a vicious cycle. We need to stop deforestation, plant more trees and produce better food in a sustainable way to more people on the agricultural land we have today. That means shifting our diets, especially in the rich world, towards more 🌱. Let's use this crisis to reset and rebuild a new better normal, in harmony with nature. Covid19 has shown us that we CAN, if there's political will. Now is the time to build that will, and make every day EARTH DAY. It really DOES MATTER if we talk about this, share our concerns, explain these issues to our children, call on our political leaders. And do what we can in our everyday lives, for our own health and the health of the planet. Nobody can do everything, but everybody can do something – and #yeswecantogether 💪🏻💪💪🏿❤️👫🐼🐮🐤🕷🌱🌍 . . #earthday2020 #makeeverydayearthday #reset #newnormal #harmony #sustainable #healthy #plantforward #stopfactoryfarming #globalgoals #covid19 #foodismedicine #peopleandplanet

A post shared by Gunhild A. Stordalen (@gunhild_stordalen) on

LES OGSÅ: Derfor deler Gunhild Stordalen intimt bilde av seg og Petter på Instagram

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter