Hjem Kjendisnytt Har du hørt hvordan Angelina Jordan tolker «Cant Help Falling In Love With You»?

Har du hørt hvordan Angelina Jordan tolker «Cant Help Falling In Love With You»?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I fjor ble norske Angelina Jordan virkelig verdenskjent da hun fikk gullknappen i The Champions-utgaven av America’s Got Talent.

The Champions samler tidligere vinnere fra forskjellige nasjoners talentkonkurranser og lar dem konkurrere mot hverandre på amerikansk jord. Og i første runde var det altså Angelina som slo på stortromma da Heidi Klum ga henne gullknappen for sin fremførelse av Queen-klassikeren «Bohemian Rhapsody».

Resten av uka må kunne sies å ha vært ellevill for Angelina. Jenta som vant «norske talenter» som åtteåring har skapt overskrifter verden over.

Godord fra Queen

Selv det legendariske bandet Queen har latt seg imponere av Angelina. På Twitter publiserte de en Tweet hvor det skrev:

«Wow! What a rendition of Bohemian Rhapsody»

I februar 2020 ble finalen holdt. Og selv om Angelina havnet utenfor topp 5, hadde hun gjort seg bemerket over hele verden.

– Det å kunne være på et så stort TV-show er veldig spennende. Og det å stå på den scenen var helt ubeskrivelig, sa hun til NRK.

Angelina som fylte 15 år den 10.ende januar la også ut et bilde på Instagram hvor hun takker for alle rosende ord hun fikk. 

«Jeg ønsker å takke for alle de fantastiske tilbakemeldingene jeg har fått. Det betyr så mye for meg! Alt jeg ønsker er å spre kjærlighet til verden gjennom musikken min. Jeg kan ikke få takket Heidi Klum nok for hennes godhet og at hun hjalp meg med å nå så mange mennesker.»

I klippet nedenfor kan du høre hvordan det hørtes ut da Angelina sang Elvis-klassikeren «Cant Help Falling In Love With You» i 2017. Hun var da 12 år gammel. Del gjerne videre om du likte denne versjonen! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com