onsdag, januar 22, 2020
Kjendisnytt Har du hørt hvordan Angelina (14) tolker "Cant Help...

Har du hørt hvordan Angelina (14) tolker «Cant Help Falling In Love With You»?

-

Forrige uke ble norske Angelina Jordan virkelig verdenskjent da hun fikk gullknappen i The Champions-utgaven av America’s Got Talent.

The Champions samler tidligere vinnere fra forskjellige nasjoners talentkonkurranser og lar dem konkurrere mot hverandre på amerikansk jord. Og i første runde var det altså Angelina som slo på stortromma da Heidi Klum ga henne gullknappen for sin fremførelse av Queen-klassikeren «Bohemian Rhapsody».

Resten av uka må kunne sies å ha vært ellevill for Angelina. Jenta som vant «norske talenter» som åtteåring har skapt overskrifter verden over.

Godord fra Queen

Selv det legendariske bandet Queen har latt seg imponere av Angelina. På Twitter publiserte de en Tweet hvor det skrev:

«Wow! What a rendition of Bohemian Rhapsody»

Den 18. februar er det klart for finale. Noe Angelina Jordan i disse dager øver hardt mot. Til NRK forteller 14-åringen at hun ikke vil avsløre hva hun skal synge i finalen men at det å stå på en så stor scene er ubeskrivelig.

– Det å kunne være på et så stort TV-show er veldig spennende. Og det å stå på den scenen var helt ubeskrivelig.

Angelina som fylte 14 år den 10.ende januar la nylig ut et bilde på Instagram hvor hun takker for alle rosende ord hun nå mottar.

«Jeg ønsker å takke for alle de fantastiske tilbakemeldingene jeg har fått. Det betyr så mye for meg! Alt jeg ønsker er å spre kjærlighet til verden gjennom musikken min. Jeg kan ikke få takket Heidi Klum nok for hennes godhet og at hun hjalp meg med å nå så mange mennesker.»

I klippet nedenfor kan du høre hvordan det hørtes ut da Angelina sang Elvis-klassikeren «Cant Help Falling In Love With You» i 2017. Hun var da 12 år gammel. Del gjerne videre om du likte denne versjonen! 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Dette skjer i kroppen din når du drikker kaffe

Mange av oss er avhengig av en kaffekopp når vi står opp om morgenen. Foruten å gjøre oss mer våken gir den varme drikken...

Nytt håp: Nyoppdaget celle kan muligens bekjempe alle type kreftformer

I følge BBC har en gruppe forskere fra Cardiff University i Wales nylig oppdaget en ny celle som skal kunne bekjempe de fleste typer...

Dolph Lundgrens nye, norske kjæreste om aldersforskjellen: – Det er litt rart

Men selv om norske Emma Krokdal (24) syns det er litt rart, er det ikke noe hun tenker mye over. Dessuten syns hun Dolph...