Norges rockekonge har rundt dag. Men 70-åringen har ingen planer om å gi seg enda.

Tidligere denne måneden ble Åge Aleksandersen hyllet i anledning sin 70-årsdag. Hyllesten fant sted på Clarion Hotel hvor over 2000 mennesker møtte opp. En rekke kjente artister bidro med låter for å gjøre stas på rockekongen, og det var en tydelig rørt Aleksandersen som snakket med pressen etter showet.

– Det ble mye sterkere enn jeg hadde forestilt meg, sa han.

Hyller kona

I anledning bursdagen har Åge Aleksandersen gitt et intervju til NRK og i den forbindelse trekker han frem familien som de viktigste å takke på en slik dag.

Han forteller at en karrière som omreisende musiker aldri hadde latt seg gjøre om det ikke var for kona Torill og forståelse fra resten av familien.

«Alt hadde gått til helvete uten Torill, det er det ikke tvil om. Hun er den som har holdt butikken i gang. Hun er også den som har stilt opp for barna på fotballtrening og aktiviteter mens jeg har vært ute på turné», sier han.

LES OGSÅ
Eminem feirer 11 år som rusfri

Gir seg ikke enda

På 70-årsdagen kommer også Åge Aleksandersen med en gladmelding til fansen. I samme intervju med NRK avslører han at han slettes ikke har tenkt å legge gitaren på hylla riktig enda.

View this post on Instagram

Åge 70. Suveren bursdagsfeiring.

A post shared by Hans A Vedlog (@vedlog) on

«Så lenge jeg kan spille med Sambandet og prestere på en måte som publikum fortjener, så vil jeg fortsette også etter 70 år.

«Det bør en gammel gubbe klare, mener jeg. Det er fullt mulig å gjøre konserter fra rullator også, så dette ser jeg lyst på,» sier han.

I klippet nedenfor kan du gjenoppleve en magisk konsert Åge Aleksandersen holdt sammen med Sambandet og sin datter Line Aleksandersen i 2013.

Nyt den fantastiske låta og del videre på Facebook for å gratulere en fantastisk artist!