Forsiden Kjendisnytt Hele Norges Åge Aleksandersen fyller 70 år i dag - gladmelding til...

Hele Norges Åge Aleksandersen fyller 70 år i dag – gladmelding til fansen på bursdagen

Norges rockekonge har rundt dag. Men 70-åringen har ingen planer om å gi seg enda.

Tidligere denne måneden ble Åge Aleksandersen hyllet i anledning sin 70-årsdag. Hyllesten fant sted på Clarion Hotel hvor over 2000 mennesker møtte opp. En rekke kjente artister bidro med låter for å gjøre stas på rockekongen, og det var en tydelig rørt Aleksandersen som snakket med pressen etter showet.

– Det ble mye sterkere enn jeg hadde forestilt meg, sa han.

View this post on Instagram

Vi tar av hatten og BHen og ruller oss i støvet. Han Åge Aleksandersen bli 70 år. Det du! Vi tar oss en dram eller to til helga, gråter en skvett og ler oss forbaskade opp igjen. Takk for aill oppdragan, fleire skal det bli! #åge70 #ågealeksandersen

A post shared by Skrythals Reklame AS (@skrythalsreklame) on

Hyller kona

I anledning bursdagen har Åge Aleksandersen gitt et intervju til NRK og i den forbindelse trekker han frem familien som de viktigste å takke på en slik dag.

Han forteller at en karrière som omreisende musiker aldri hadde latt seg gjøre om det ikke var for kona Torill og forståelse fra resten av familien.

LES OGSÅ
Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har forlovet seg - slik fridde Jan Fredrik

«Alt hadde gått til helvete uten Torill, det er det ikke tvil om. Hun er den som har holdt butikken i gang. Hun er også den som har stilt opp for barna på fotballtrening og aktiviteter mens jeg har vært ute på turné», sier han.

LES OGSÅ
Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

Gir seg ikke enda

På 70-årsdagen kommer også Åge Aleksandersen med en gladmelding til fansen. I samme intervju med NRK avslører han at han slettes ikke har tenkt å legge gitaren på hylla riktig enda.

View this post on Instagram

Åge 70. Suveren bursdagsfeiring.

A post shared by Hans A Vedlog (@vedlog) on

«Så lenge jeg kan spille med Sambandet og prestere på en måte som publikum fortjener, så vil jeg fortsette også etter 70 år.

«Det bør en gammel gubbe klare, mener jeg. Det er fullt mulig å gjøre konserter fra rullator også, så dette ser jeg lyst på,» sier han.

I klippet nedenfor kan du gjenoppleve en magisk konsert Åge Aleksandersen holdt sammen med Sambandet og sin datter Line Aleksandersen i 2013.

Nyt den fantastiske låta og del videre på Facebook for å gratulere en fantastisk artist!

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet