onsdag, juli 15, 2020

Jens Christian Nørve og samboeren skal få barn

Mest lest nå

Jens Christian Nørve (42), kjent som programleder for «Åsted Norge», og samboeren Tommy Børresen skal få en datter.

Ifølge TV 2 deler Nørve nyheten selv på Facebook.

– Kjære familier og venner. Snart blir vi tre, skrev han.


Traff hverandre i 2015

Den profilerte programlederen traff sin samboer, Tommy Børresen, i 2015. De to traff hverandre på et utested og opplevde kjærlighet ved første blikk.

Jens Christian Nørve
Jens Christian Nørve og samboeren Tommy Børresen. Foto: Privat/Facebook

– Jeg skulle egentlig være hjemme den kvelden, men vennene mine fikk meg med ut. Plutselig sto Tommy der foran meg på utestedet. Det var kjærlighet fra første stund, har Nørve tidligere fortalt til Her og Nå.

I april 2018 ble de samboere da de flyttet inn i et rekkehus på Kjelsås i Oslo. De to har drømt om at de skulle få barn og har tidligere fortalt at det har vært et fremtidsmål.

– Jeg tror det blir et langt og lykkelig liv sammen med Jens. Vi drømmer om barn, og vi håper det blir noe av i fremtiden. Jeg tror han blir en omsorgsfull og oppfølgende far som kommer til å ha kontroll – på en positiv måte, sa Tommy til Her og Nå i september.

Og nå skal altså drømmen oppfylles.

– Vi er ubeskrivelig glade og har allerede blitt tussete. Nå går vi bare og teller dager til vi får hilse på den lille jenta, sier Nørve til TV 2, og avslører at den lille jenta sannsynligvis kommer til å ha en styrende posisjon i familien.

– Det er bare å innrømme det… Vi vet at hun kommer til å tvinne oss rundt lillefingeren fra dag én.

Vi gratulerer så mye! 

130,161FansLik
1,480FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter