søndag, oktober 24, 2021

Kirsti Sparboe hjemme i Norge – Fikk endelig møte oldebarnet

Mest lest nå

Den folkekjære artisten Kirsti Sparboe (74) ble oldemor i fjor. Men først et åt etter har hun fått hilse på den lille hjerteknuseren, Isabella.

– Jeg har sunget for henne på Facetime, men det blir ikke helt det samme. Derfor var det helt fantastisk å endelig få møte henne igjen, sier Kirsti til Se & Hør.

Da oldebarnet kom til verden satt hun i Sverige og fulgte med på den dramatiske fødselen.


Kirsti har nylig flyttet hjem igjen til Norge etter 17 år i Sverige.

– Nå er jeg endelig tilbake i gamlelandet. Jeg kjenner det er her jeg hører til, sa sanger og skuespiller Kirsti Sparboe til VG om flyttingen.

Hun og mannen hennes, den anerkjente galopptreneren Terje Dahl, flyttet til Skåne for å komme nærmere det store hestemiljøet der.

De kjøpte et idyllisk gårdsbruk fra 1800-tallet, men etter at mannen døde ble ansvaret for stort å bære for Kirsti alene.

Kirstis ektemann, Terje Dahl, gikk bort i februar 2017 etter å ha vært rammet av Alzheimers sykdom de siste årene.

Nå er den spreke 74-åringen tilbake i Norge. Hun og dvergdachsen Oscar bor på Nesodden, en kort fergetur fra Oslo. Neste år flytter hun igjen, men da kun innen samme nabolag: Artisten har nemlig kjøpt en splitter ny leilighet i det idylliske nabolaget. Hjørneleilighetenen hennes ligger i en lavblokk, like ved sjøen.

Og i nærheten har hun altså hele familien – også barnebarnet Isabella. På grunn av alle restriksjonene under pandemien fikk hun ikke se oldebarnet i levende live før hun var ett år gammel. Og Kirsti er ikke alene om å fryde seg over at familien er samlet igjen:

– Det er veldig godt å ha mamma hjem igjen. Skåne føltes veldig langt unna, spesielt under koronaen. Det er noe helt annet å kunne møtes enn bare å snakke i telefonen, sier datteren Christine.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
225FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter