Vinter-OL i 2018 er godt i gang. Idrettsutøvere fra hele verden har reist ned til Sør-Korea for å kjempe om medaljer i alt fra ski og snowboard til curling og hopp.

Til tross for spenningen det gir å se på idrettsgrenene som inneholder adrenalin og fart, er kunstløp en av de grenene som frembinger mest følelser hos publikum. Kanskje det er de imponerende bevegelsene, de fantastiske klærne, eller bare sangvalget – uansett grunn, er denne idretten virkelig en glede å se på.

Foto: Instagram

En spesielt imponerende kunstløper er Jason Brown. Han klarer å kombinere alle disse tingene for å skape et mesterverk av en forestilling.

I 2014 ble Jason verdenskjent da han bare 19 år gammel tok en sølvmedalje i USA-mesterskapet.

Foto: Youtube

Dansen han fremførte var akkompagnert av musikk fra “Riverdance,” og sikret han en plass på det olympiske laget til USA som senere vant bronse i OL i Sochi.

Jason Brown ble ikke tatt ut på årets OL-lag, hen står oppført som reserve, men hans tidligere prestasjoner har sikret han en fanskare over hele verden.

Nedenfor kan du se hans mest kjente nummer, som også er det nummeret som gjorde han verdensberømt. Det er bare å la seg forføre!