søndag, april 18, 2021

Linni bombaderes av frierbrev

Mest lest nå

Da det ble kjent at Linni Meister ville «ta en Jan Thomas» og finne kjærligheten på TV dukket det opp horder av giftesyke menn.

I fjor fulgte hundretusenvis av tv-seere med på «Jan Thomas søker drømmeprinsen», der Jan Thomas’ (54) prøvde å finne den store kjærligheten. For kort tid siden ble det kjent at Linni Meister vil stille i oppfølgeren «Linni søker drømmeprinsen».

Allerede før påmeldingen til Linnis nye datingprogram har startet melder TV2 at det strømmer inn henvendelser fra potensielle friere.


Da nyheten om at Linne hadde takket ja til å delta i dette programkonseptet ble kjent, manglet det en påmeldingslink. Men datingklare menn har klart å finne andre metoder for å vise sin interesse.

– De begynte å bombardere meg på DM på Insta, på Messenger, overalt. Produsenten sa også at mange prøvde å melde seg på. Men man må melde seg på via en link som er ute nå, sier Linni ifølge TV2 til God kveld Norge.

Hun presiserer kledelig beskjedent at det å fortelle om meldingene ikke er ment som snikskryt, men understreker at det er viktig at de potensielle drømmeprinsene holdes hemmelig for henne.

– Folk må ikke henvende seg direkte til meg, for jeg skal ikke vite noe om mennene, forteller hun i TV-programmet.

Linni forteller videre at det ikke er noen bestemt type menn hun faller for. Først og fremst er det kjemien som er viktig.

– Hvis jeg skal være litt realistisk, så tenker jeg fra 25 til 50, sier 35-åringen som håper menn i alle aldre vil melde seg på.

Da nyheten ble kjent innrømmet Linni at hun går inn i dette med litt skrekkblandet fryd:

– Jeg må innrømme at dette er noe av det skumleste jeg noensinne har sagt ja til å være med på, og jeg måtte gå mange runder med meg selv før jeg takket ja. Både nære og kjære, inkludert min herlige sønn, var samstemte om at dette var noe passet meg perfekt og heier på at jeg skal date på TV. Det betyr mye, sa hun.

Innspillingen finner sted i Kragerø i august.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter