Hjem Kjendisnytt Må møte i retten etter å ha slått og drapstruet Per Sandberg

Må møte i retten etter å ha slått og drapstruet Per Sandberg

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Oslo-mannen som besøkte Per og Bahares Grand Bar i Halden lille nyttårsaften i fjor må nå besøke rettsalen.

Det var lille nyttårsaften i fjor. Tidligere fiskeriminister Per Sandberg hadde egentlig fri, men satt på bakrommet på Grand Bar i Halden da en oppskjørtet bartender kom løpende og fortalte at det var et slagsmål i baren og like utenfor.

– Jeg rakk nesten ikke åpne døra før jeg fikk en knyttneve midt i planeten, og ble angrepet av en person, som for øvrig ikke er første gang er på Grand Bar og lager trøbbel, sier Per Sandberg til Halden Arbeiderblad (HA).

Avisa forteller også at dette er den samme mannen som skallet til Sandberg – også da under et besøk på Grand Bar. Også den saken ble politianmeldt.

I tiltalebeslutningen mot mannen står det at tiltalte også truet med å komme tilbake for å skyte Sandberg.

Sandberg vitner i saken

Bareier Sandberg forteller avisa at dette var noe som ble sagt til politiet og ikke til ham direkte, men legger til at både han og hans tidligere partner Bahare Letnes er vant til å få denne type trusler.

Per Sandberg kommer imidlertid til å stille i retten som vitne når saken kommer opp.

– Man må tørre å se slike folk i øynene, sier Per Sandberg til HA.

Mannen må også svare for seksuelt krenkende oppførsel mot en kvinne samme kveld på Grand Bar.

Da tiltalte var vel fremme i arresten, fant politiet også hasj på mannen.

Slo seg ned i Halden med eksen

Det er rundt fem år siden Per Sandberg og Bahare Letnes bekreftet at de var et par. Tidligere i vinter kunngjorde de at de går hver til sitt.

– Vi ønsker å meddele at forholdet mellom oss er over. Vi har kommet dithen at våre fremtidige veivalg er ulike. Bruddet er udramatisk, og vi gir ikke kommenterer utover denne meddelelsen, skrev Per Sandberg i en uttalelse til TV 2

Tidligere FrP-politiker og eks-statsråd Per Sandberg har sammen med eks-samboeren slått seg ned i Halden. Her gikk de to gått i gang med et ambisiøst prosjekt: De tok over Grand Hotel midt i sentrum av byen, og sammen står de ansvarlige for drift av både hotell og bar.

Selv om samboerskapet havarerte har de imidlertid planer om å fortsette et godt samarbeid i hotell- og restaurantbransjen.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com