fredag, desember 13, 2019
Hjernetrim Mange overser feilen på dette bildet - finner du...

Mange overser feilen på dette bildet – finner du den?

-

Ingenting er så irriterende som optiske illusjoner eller gåter hvor man ikke klarer å finne svaret. Desto gøyere er det når man klarer å løse oppgaven, mens en venn eller et familiemedlem river av seg hårene i irritasjon over å ikke klare det. 

De siste årene har slike gåter eller optiske illusjoner gått sin seiersgang på sosiale medier. De dukker stadig opp, noen enklere enn andre. Men de fleste har til felles at det gjerne bare er en liten detalj som gjør man ikke ikke ser løsningen.

Gåten vi skal dele med dere i dag skal vi ærlig innrømme tok litt tid før noen av oss i redaksjonen klarte å løse. Men etter litt tidsbruk klarte de fleste den (ikke alle!)

Nedenfor ser du et bilde av et kontor. Men det er noe med dette bildet som ikke stemmer. Klarer du å se det?

Se godt etter på dette bildet. 

Foto: Pinterest

Klarer du å finne noen feil på dette bildet? Vi kan røpe såpass mye som at det bare er snakk om en liten detalj. De fleste vil nok riste oppgitt på hodet når de får vite hva svaret her.

«Selvfølgelig visste jeg det!»

Vil du ha enda et hint? Nå bør du i hvert fall klare det:

Feilen finnes på kalenderen….

Løsningen

Om du enda ikke har klart den så er svaret her:

Foto: Pinterest

Feilen er ganske så enkel, ikke sant? Det står 31. juni på kalenderen. Men som de fleste vet er det bare 30 dager i juni måned!

Klarte du den uten noen ledetråder? Trykk isåfall på deleknappen for å teste ut vennene dine!

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...