in

Marius Borg Høiby har funnet kjærligheten igjen

Marius Borg Høiby
Foto: Marius Borg Høiby / Instagram

Sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby dater influencer Nora Haukland.

I mars meldte Nettavisen at det fire år etter kronprinsessens sønn, Marius Borg Høiby (25), hadde blitt kjæreste og samboer med Juliane Snekkestad (26), var slutt mellom de to.

– Marius Borg Høiby og jeg har gått fra hverandre. Og jeg har det mye bedre nå, skrev Juliane Snekkestad i en tekstmelding til Nettavisen.


I 2019 kjøpte paret en bolig sammen i Tønsberg der de har bodd sammen med deres to hunder, Louie og Gabbana. Av Instagramkontoen til de to hundene kan det se ut som det er Juliane Snekkestad som har overtatt ansvaret for de to hundene.

Kronprinsesse Mette Marits sønn og ekskjæresten kjøpte huset på Nedre Råel i Tønsberg i 2018. Nettavisen skriver at det tidligere paret ifølge Tønsbergs Blad ga de den gang 3,65 millioner for eneboligen. Nå ligger det ute på Finn med en prisantydning på 5.290.000 kroner.

Nå bekrefter altså influencer Nora Haukland for VG at hun dater Marius Borg Høiby.

– Ja, det er en spesifikk person som gjør at ting er veldig fint, sier hun til VG i forbindelse med en lansering for en undertøyskolleksjon på Frogner i Oslo.

Haukland forteller videre at hun og Høiby har tilbrakt mye tid sammen den siste tiden, og at de har datet hverandre siden april.

– Han har vært med på mange turer sammen meg meg og jentegjengen, så det er veldig fint. Han er en superbra fyr, og jeg har det veldig fint, sier Haukland smilende.

Haukland ble kjent etter at hun deltok og vant «Love Island» i 2020 sammen med Johannes Klemp. De to ble kjærester og forlovet seg året etter, men i desember i fjor ble det kjent at paret hadde gjort det slutt.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Jeanette (29) krever rett til sykedager når katten er syk

Julie pleier døende: Dette er det pasientene angrer mest på