in

Mesternes Mester-villaen ble solgt med 15 millioner i rabatt

kampedalen blindleia
Kampedalen i Blindleia. Foto: Skjermdump NRK

Kampedalen, villaen der Mesternes Mester-deltagerne er i seriene, ble solgt med betydelig avslag i forhold til opprinnelig prisantydning.

Sørlandsperlen ble ifølge Agderposten først kjøpt av Europris-arving og finanskjendis Dag Alexander Høili (52) for 17,5 millioner i 2012. Han brukte 20 millioner kroner på å oppgradere villaen og eiendommen.

Eiendommen ble deretter lagt ut for salg i 2015, da med en prisantydning på 40 millioner kroner. Eiendommen ble imidlertid ikke solgt før i I 2018. Kjøperen var Robert Hvide Macleod som er sjef for John Fredriksens tankrederi Frontline. Han bladde opp 25 millioner kroner for Kampedalen.


Tomta er ifølge Agderposten på 12 mål, og villaen som nå figurerer i Mesternes Mester er på 515 kvadratmeter. Da Macleod kjøpte Kampedalen var det den dyreste boligen som var solgt i Aust-Agder i 2018.

Eiendommen har boplikt og regnes som bolig og ikke fritidseiendom.

Klikk.no skriver at nåværende eier ifølge Lillesands-Posten søkte om tillatelse til å oppføre et midlertidig svømmebasseng våren 2021. Så bassenget der deltagerne slapper av er altså oppført spesielt for Mesternes Mester-innspillingen.

Foto: Skjermdump NRK

Holder på hele dagen

Selv om deltagerne bor i idylliske og luksuriøse omgivelser, er det langt fra noe hvilehjem, kan Klikk.no fortelle. De tidligere idrettsprofilene følges tett av TV-kameraer fra tidlig om morgenen til sent om kvelden.

– Det er intenst med lange opptaksdager, men det har ikke vært noen stressfaktor for meg. Jeg er vant til høyt tempo og å jobbe lange dager. Det går fra jeg står opp klokka fem om morgenen til jeg legger meg i 21-22-tida om kvelden. Å bli fulgt av TV-kameraer har gått helt fint. Jeg har ikke hatt så mye fokus rundt meg som flere av de andre, og har nok kanskje et litt mer avslappet forhold til kameraene enn enkelte av de andre deltagerne, ut fra det jeg har skjønt etter hvert, sier Tommy Rustad til klikk.no.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Breiviks far

Breiviks far reagerer kraftig på rettssaken: – Jeg vil ikke at han skal slippe ut

farmen 2022

Anmelder produksjonen av Farmen: – Helt uakseptabelt