Hjem Historier fra livet Så har det skjedd igjen : e-sigarett eksploderte i denne mannens ansikt. Nå advarer moren andre.

Så har det skjedd igjen : e-sigarett eksploderte i denne mannens ansikt. Nå advarer moren andre.

Den 21-år gamle Evan Spahlinger ble forbrent på store deler av kroppen da en e-sigarett eksploderte i munnen hans. 

Legene ved brannskadeavdelingen på Naples sykehuset i Florida har behandlet Evan for skader i ansiktet, nakken, hendene og på lungene.

Mannens mor er fortvilet og vil nå advare mot denne type fare ved bruk av e-sigaretter. Til den lokale nyhetsstasjonen NCB2 sier hun:

– Han er min skatt. Han ble 21-år sist uke.

Evan var heldig som fikk rask hjelp. Søsteren kom nemlig tilfeldig inn på rommet hans. Det fant hun Evan liggende i en røyksky med sot i hele ansiktet. E-sigaretten hadde på uforklarlig vis eksplodert i munnen hans.

Moren sier videre:

– Han var helt dekket av noe svart som lignet på sot. Han kastet opp og hadde fråde rundt munnen. Han er en god gutt som ikke fortjener dette. 

e-sigarett eksploderte

Det lokale brannvesenet holder nå på å etterforske om det var lithiumbatteriet i e-sigaretten som eksploderte. Sosialnytt har tidligere skrevet om en 29-år gammel mann som opplevde akkurat det samme. Så dette er tydeligvis noe man bør være oppmerksom på.

Tilstanden til Evan er fremdeles ustabil, og han puster nå gjennom en ventilator.

Alissa Stefanacci vil nå advare andre som bruker e-sigaretter: 

– Jeg håper folk leser dette og tenker seg om to ganger før det går å kjøper noe som virkelig kan endre livet deres for alltid. 

Del denne advarselen med vennene dine!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com