in

Tix svarer på kjæresteryktene

Skjermdump: Youtube

Og det han sier tømmer bensin på bålet!

Andreas Haukeland (29), kanskje aller best kjent som artisten Tix, er i disse dager aktuell som leder for det helt nye Paradise-konseptet som har premiere 30. mai.

Det blir flere spennende endringer i den populære realityserien, som har byttet navn fra «Paradise Hotel» til «Paradise» og lanseres i en helt ny form med fokus på samtidsverdier. Paradise er også filmet på et helt nytt sted i Mexico – det luksuriøse resortet Playa Nix.


Kjæresteryktene

Men akkurat nå er det kjærlighetslivet til programleder Andreas Haukeland, eller Tix, folk er aller mest opptatt av.

Multikunstneren som faktisk først ble kjent gjennom Paradise Hotel har fremstått som singel lenge, og vet godt hvordan han skal verne privatlivet sitt fra offentlighetens lys, men i det siste har mange antydet at han kanskje er mer etablert enn han har gitt uttrykk for tidligere.

I et intervju med Nettavisen under førpremieren av Paradise var han tilbakeholden på Nettavisens spørsmål om kring hans egen sivilstatus. De skriver svaret kom etter en lang tenkepause.

– Kjærlighetslivet kommer og går, sier Haukeland til Nettavisen under intervjuet.

Han forteller videre at «tiden ikke er helt riktig for å avsløre noen flere detaljer videre». Men det kan se ut som han har nyheter å meddele etter hvert når han legger til:

– Ting kommer når det kommer.

Han forsikrer om at han har det veldig bra om dagen, men vil ikke utdype om dette skyldes at han har en kjæreste eller ikke.

– Jeg har det dritbra nå. Det har vært en lang reise de siste to årene og det er mye som skal fortelles, og ting som skal fortelles riktig, sier han svært kryptisk til Nettavisen.

I et intervju med VG i fjor høst var Haukeland åpen på at han ønsker seg en kjæreste.

– Nei, jeg har ikke det, men jeg har veldig lyst på kjæreste, da, svarte han i oktober.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

kronprinsen og kronprinsessen

Kronprinsesse Mette-Marit er høy beskytter for årets TV-aksjon

fotball

Ett nytt fjes er med i Norges tropp til kampene i Nations League