torsdag, juli 29, 2021

Tore Petterson ferdig i «Skal vi danse»: Slik reagerer han

Mest lest nå

I fem år har Tore Petterson lyst opp dommerpanelet i «Skal vi danse» med forskjellige fargerike antrekk og fjærpryd. Nå er det slutt.

Tore Petterson blir ikke å se i dommerpanelet når neste sesong av «Skal vi danse» ruller over skjermen. Han erstattes av nemlig av Morten Hegseth.

Selv synes Petterson det er trist at han ikke skal fortsette som dommer i tv-programmet, noe han gir utrykk for i et innlegg på Instagram.


– Da var det altså offentlig!
Mine tjenester er ikke lenger ønsket av Skal vi danse og Tv2.
Jeg har visst dette en stund og er skikkelig takknemlig for at jeg fikk fem fantastiske år med denne nydelige produksjonen, skriver han.

Videre takker Petterson alle som har gitt han støtte gjennom programmet.


– Å få kle meg fargerikt, gi unge et forbilde som tør å gå utenfor malen har gitt meg glede langt utenfor det jeg trodde var mulig! Takk for heiarop og fine ord gjennom hele denne epoken av livet mitt. Heldigvis har jeg nå opplevd nok til å vite at livet ofte lukker dører, for så å åpne nye. Jeg er klar for å slå opp mange flere dører i fremtiden.

Tore avslutter innlegget med å beskrive hva han er mest takknemlig for gjennom årene som dommer.


– Litt trist fordi jeg har blitt så glad i gjengen og produksjon, men mest av alt er jeg takknemlig for muligheten, vennene jeg har fått, og et fantastisk publikum som alltid viste meg at de satte pris på den jobben jeg gjorde!
Vi sees ved neste korsvei! Takk for dansen!

Mange synes det er leit

Hundrevis kommenterer nå innlegget til Petterson, og de fleste legger ikke skjul på at de kommer til å savne han i programmet.

Flere kommenterer nettopp de fargerike antrekkene som noe man kommer til å savne. Som en skriver:

«Så dårlig gjort😮 blir ikke det samme uten dine fargerike antrekk og kommentarer.»

«Å kor trist😢 gleda meg like mykje til å se/ høre på deg som å se alle dansera. Lykke til videre❤️», skriver en annen.

Petterson forteller imidlertid til Se og Hør at han forstår at programmet ønsker å fornye seg.

– De har jo fornyet seg og vil sette sitt eget preg. Det er nytt produksjonsselskap og de ønsket å gjøre forandringer. Det er selvfølgelig trist, for jeg har hatt det innmari gøy. Det er ingen som er uerstattelige, og det har jeg visst hele tida, sier han.

Den smørblide komikeren ser ikke på dette som noe nederlag.

– Man blir jo lei seg med en gang. Vi hadde en lang og fin samtale. De hadde ikke noen annen grunn enn at de ville skape noe nytt. De hadde ikke brukt meg i fem år om jeg hadde vært ubrukelig, sier han.

Synes du det blir litt gråere med «Skal vi danse» uten Tore i dommerpanelet? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter