Trebarnsmoren var i ferd med å bli voldtatt – da reagerte hunden Lola momentant!

7980

Den 2-år gamle staffordshire bull terrieren Lola er en virkelig helt, bare spør hennes matmor. Kvinnen var bare 200 meter hjemmefra da en mann overfalt henne. I følge Belfast Live holdt mannen foran kvinnes munn og skulle til å kle av henne.

Hendelsen fant sted i Nord Irland, nærmere bestemt i County Antrim. Trebarnsmoren var ute å gikk tur med familiens hund, Lola, da den mistenkte voldtektsmannen gikk til angrep.

– Jeg hørte ingenting, han dukket opp helt ut av det blå. Han tok tak i meg og dro meg i håret med en en slik kraft at han rev bort en stor neve med hår. Det eneste jeg klarte å tenke på var mine tre barn og at livet stoppet her.

– Jeg klarte ikke å snu meg for å se ansiktet hans. Men jeg var aldri i tvil om at han kom til å voldta meg, forteller kvinnen til Belfast Live.

Da mannen skulle til å dra ned kvinnens bukser skal han ha sagt: Hunden din kan få se på.

Kvinnen slapp båndet som hun holdt Lola i, og sekunder senere gikk hunden til angrep. Hun beit seg fast i mannens arm, og nektet å slippe taket. Mannen måtte derimot slippe taket i kvinnen og konsentrere seg om å få bort den aggressive hunden. Han kom seg løs og forsvant inn i mørket.

Kvinnen ringte til samboeren sin som raskt kom til stedet. Politiet ble tilkalt, og de leter nå etter en overgriper med et tydelig signalement: Lolas bitemerker på armen.

– Jeg er glad for at jeg hadde Lola med meg. Hun er to år gammel og verdens snilleste hund, jeg hadde aldri klart meg uten henne. Hun er en virkelig helt!

SISTE NYTT

Advertisements