onsdag, juni 3, 2020

TV 2s Jens Christian Nørve er endelig hjemme igjen med datteren

Mest lest nå

Ønsker å ta Twitter til retten

Under pressekonferansen torsdag kveld i det ovale kontoret, langet president Donald Trump ut mot sosiale medier og spesielt Twitter, etter at...

Da foreldrene skulle ta et siste farvel med datteren sin skjedde det et ekte mirakel

Noen ganger tar livet en uventet vending. Bella ble født med en mitokondriesykdom. Ifølge Helse Norge er Mitokondriesykdommer en gruppe sjeldne sykdommer knyttet til forstyrrelser...

I slutten av mars, dro TV 2-programleder Jens Christian Nørve (42) og samboeren Tommy Børresen (33) til USA for å være med på datterens fødsel. Men så stengte grensene og den lille familien kom seg ikke hjem til Norge.

Siden Sonja er født av en surrogatmor i USA, ble hun automatisk amerikansk statsborger. For å komme til Norge, måte hun ha norsk pass. Men USA hadde stengt alle passkontorene sine.

– Det blir ikke utstedt nye pass, og ingen vet når kontorene åpner igjen, sa programlederen til God kveld Norge for et par uker siden.


Paret hadde heldigvis spart opp litt penger nettopp for slike uforutsette situasjoner. Dermed klarte de seg økonomisk i USA de drøye to månedene de måtte være der.

– Vi tok høyde for at det kunne skje uforutsette ting, og det har det jo faktisk gjort, med tanke på at vi sitter bom fast, sa han til God kveld Norge.

Fikk nødpass

Men nå har den lille familien endelig kommet seg tilbake til Norge, etter 67 dager i USA.

– Klokka 11.50 i går landet Sonja Olava på norsk jord. Rett før helgen fikk hun et amerikansk nødpass etter syv ukers kamp. Passkontorene i USA er fortsatt stengt, men til slutt lyttet passmyndighetene til en sterk oppfordring fra Sonjas lege, skriver Åsted Norge-programlederen på Instagram.

Han takker også for alle støttende meldinger de har fått den siste tiden, og forteller at da de kom hjem, fant de ballonger og blomster på døra fra «Åsted Norge»-kolleger.

Hektiske og intense dager

Jens Christian forteller at det har vært noen hektiske og intense dager.

– Det er fortsatt uvirkelig at vi er hjemme igjen. Det er bare en uke siden vi satt og snakket om at vi trolig måtte tilbringe hele sommeren i USA, skriver han i en tekstmelding til Se og Hør.

– Nå er vi endelig hjemme etter 67 dager i USA. Vi er ufattelig lettet og glade, skriver han videre.

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter