torsdag, januar 23, 2020
Historier fra livet 13 år gammel gutt hører merkelige lyder på vei...

13 år gammel gutt hører merkelige lyder på vei til skolen – så oppdager han en svart søppelsekk..

-

Det er dessverre ikke første gang vi leser om lignende hendelser som dette. Dyrebeskyttelsen i Norge opplever svært ofte at mennesker dumper dyrene sine fordi de ikke vil eller kan ta vare på de.

Vi hører for eksempel om hunder som blir kjørt så langt vekk fra hjemmet at de ikke finner veien hjem igjen og kattunger som blir dumpet i søppelspann. Noen mennesker kvitter seg med dyr på de grusomste måter hvis de ikke ønsker å ta vare på dem.

Heldigvis finnes det veldig mange snille mennesker som avskyr slikt og som hjelper de små. 13-årige Jonathan Flatt er ett godt eksempel på dette.

Jonathan var på vei til skolen en sommerdag i 2015 da han hørte noen merkelige lyder fra en busk, Han undersøkte nærmere og fant en svart søppelsekk som lå i gresset.

Han åpnet søppelsekken og i den lå det seks små valper som sårt trengte hjelp.

Jonathan fikk tak i sin mor, og sammen fikk de med seg valpene hjem. Valpene var livredde og sultne, men kom seg heldigvis etter et par dager. Denne historien endte godt, men det finnes mange andre som dessverre ikke ender like godt.

Se også video under av den flotte redningsaksjonen!

Det er tragisk at så mange dyr blir påført slike lidelser. Hjelp gjerne til med å spre historien videre for å sette fokus på temaet!

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Paret hadde vært gift i 65 år. Døde med bare noen timers mellomrom

Jack og Harriet var uatskillelige fra den dagen de møttes. De bodde til og med på det samme sykehjemmet. Etter 65 år sammen, tilbrakte...

Jenta som skrev «Fuck cancer» over ansiktet, er nå død

Kathryn Cartwright falt ut av rullestolen og slo seg kraftig i ansiktet. Da tok hun en selfie der hun hadde skrevet "Fuck cancer" over...

Den blinde jenta ble bedt om å fjerne hunden sin fra bussen. Mente førerhunder ikke kunne være svarte

Megan Taylor (22) fra Merseyside i England har vært blind siden hun skadet hodet sitt i en ulykke som 15-åring. Heldigvis får hun god...