in

Astrid Uhrenholdt Jacobsen om kjærlighetslivet: – Føler jeg meg sårbar og alene fordi så få vet

Astrid Uhrenholdt Jacobsen
Foto: Astrid Uhrenholdt Jacobsen / Instagram

Astrid Uhrenholdt Jacobsen har publisert et svært personlig innlegg på Instagram.

– Etter dager i sjokk og lammelse over hat og voldshandlinger i Oslos gater, har jeg erkjent at jeg også kunne vært et mål for dette absurde. Fordi jeg elsker en av samme kjønn.

– Jeg har aldri skammet meg eller vært redd – jeg har vært så inderlig stolt og glad. Men så er det likevel bare min innerste krets som har visst, skriver Uhrenholdt Jackobsen.


– I dag føler jeg meg sårbar og alene fordi så få vet

Jacobsen skriver at hun ikke har behov for noe merkelapp, men forteller at det ikke er enkelt med åpenhet rundt dette.

– Men plutselig var jeg blendet, på kollisjonskurs med den åpenheten som alltid har kjennetegnet meg.

– Jeg vet bare at kjærligheten til ett helt spesielt menneske har åpnet nye dører for meg. Og jeg burde ha ropt det ut – fordi jeg elsket i lykke over oppdagelsen i meg selv. Jeg burde ropt ut mens denne kjærligheten fortsatt ble gjengjeldt, skriver hun.

Jacobsen skriver også at hun føler seg sårbar fordi så få vet, og:

– I speilet ser jeg en som har sviktet – først og fremst meg selv, men også andre som har opplevd at kjærligheten er uforutsigbar. Det er som en dobbel sorg. Men jeg er ikke redd. Jeg vil bare være åpen og fri – og elske den jeg vil.

Stor støtte

En rekke mennesker kommenterer nå innlegge til Jacobsen og viser henne støtte. Blant dem Vår Staude som skriver:

«Du er god du, kjære Astrid! ❤️ det er så mange å elske og du kommer til å bli elsket igjen. Jeg er så glad i deg!»

En annen skriver:

«Du er du, og helt perfekt❤️ hvilken merkelapp du evt setter på deg selv, så er du like verdifull uansett. Du er et enormt flott forbilde for så mange, så om du ikke har sagt noe før..så har det ingenting å si😘 Du som alle andre fortjener å kunne elske den du elsker, kjærligheten er fri og for alle❤️ Takk for disse ordene du har skrevet..takk for at du deler🏳️‍🌈 å husk, du er ikke aleine..mange som heier på deg»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

bank

Så mye øker bankene rentene etter Norges Banks renteheving

Historisk høye levekostnader