Hjem Historier fra livet Bildene som skaper optimisme: 95-år gammel kvinne friskmeldt fra koronavirus

Bildene som skaper optimisme: 95-år gammel kvinne friskmeldt fra koronavirus

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Det er stort sett koronaviruset som preger nyhetsbildet om dagen. Naturlig nok da det opptar, lammer og bekymrer hele verden. Men ofte kan det bli lett for at skrekkhistoriene og advarslene er det som skaper overskrifter. I dag har vi derfor denne gladnyheten til dere. 

Vi skal ta koronaviruset på ytterste alvor. For mange mennesker er det svært farlig. Tusener har så langt mistet livet, og tusener kommer til å følge. Dette er udiskutabelt. Men samtidig er det viktig å ikke bare svartmale situasjonen. Det er ikke slik at alle over 70 år vil stryke med om de får viruset.

Det er fremdeles slik at de fleste som får det, vil komme fint fra det. Selv mennesker over 90-år kan bli helt frisk. Det finnes det nå flere eksempler på.

For noen dager siden skrev vi for eksempel om 90 år gamle Geneva Wood. En kvinne som ikke ble gitt store forhåpninger av legene da hun ble smittet av koronaviruset. Nå er hun på bedringens vei.

95 år gamle Alma skaper optimisme 

Samtidig som alle skjebnene og skrekkhistoriene når media, kommer nå også historiene om de som faktisk overlevde. Historiene som er lysglimt i alt det mørke.

95 år gamle Alma Clara Corsini bærer en slik historie. Den italienske kvinnen har de siste dagene blitt et symbol på optimisme, ikke bare i Italia, men over hele verden.

Et innlegg på Facebook som viser legeteamet og den sterke 95-åringen, som nå er friskmeldt, har fått tusener til juble.

Lokalavisen Gazzetta Di Modena omtalte først saken som nå sprer seg over hele verden. Ifølge dem ble Alma innlagt på sykehus med Covid-19 den 5.mars. Nå er hun helt frisk og allerede tilbake i sitt eget hjem.

De ansatte på sykehuset deler historien om Alma for å spre håp. Foto: privat

Del gjerne historien for å vise at alt ikke er beksvart. Det finnes solskinnshistorier og vi krysser fingrene og tror at mange slike historier også vil nå mediabildet den kommende tiden! 

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com