En nekrolog publisert i den amerikanske avisen Redwood Falls Gazette forrige uke var ikke helt som andre nekrologer. For der nekrologer pleier å være fulle av lovord over den avdøde, var denne av et helt annet kaliber, og absolutt ikke spesielt hyggelig å lese.

Nekrologen fikk så mange reaksjoner at avisen til sist var nødt til å fjerne den fra nettet.

Det var avdødes egne barn, Gina og Jay Dehmlow, som selv hadde innsendt nekrologen, og til tross for massiv kritikk forteller de at overhodet ikke angrer, og mener hvert ord de skrev.

Du kan lese den omstridte nekrologen her:

«Kathleen Dehmlow (Schunk) ble født den 19. mars, 1938, av foreldrene Joseph og Gertrude Schunk fra Wabasso. Hun giftet seg med Dennis Dehmlow i St. Annes i Wabasso i 1957 og fikk to barn Gina og Jay. I 1962 ble hun gravid med mannens bror Lyle Dehmlow og flyttet til California. Hun forlot barna sine, Gina og Jay, som så ble oppdratt av hennes foreldre i Clements, Mr. og Mrs. Joseph Schunk. Hun gikk bort den 31. mai, 2018, i Springfield og vil nå få sin dom. Hun vil ikke bli savnet av Gina og Jay, og de mener verden er et bedre sted uten henne.»

– Vi visste det ville slå tilbake på oss, men vi fikk det siste ordet, sier Jay i et intervju.

nekrolog
Foto: Redwood Falls Gazette

 

Det er ganske utrolig at noen kan hate moren sin så mye, selv om hun kanskje ikke hadde behandlet dem særlig pent. Hva synes du? Var det greit å skrive en slik nekrolog, eller burde de holdt seg til «normen»? Husk å del!

Loading…