Hvor mange kysser egentlig sine barn på munnen, og er det greit? Den tidligere engelske fotballspilleren David Beckham blåser nå liv i diskusjonen. 

David Beckham delte et bilde på Instagram som har fått stor oppmerksomhet. På bildet kysser han sin syv år gamle datter Haper Beckham på munnen. Det har fått diskusjonen til å ta av i sosiale medier.

Over to millioner mennesker har likt bildet og flere enn 10.000 mennesker har kommentert det. Majoriteten av debattantene mener det ikke er greit å kysse barna på munnen.

– Ikke på munnen, kinnene er ok, er det en som skriver.

 

View this post on Instagram

 

Christmas is coming 🎅🏼 Let’s go skate ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Liker å skape debatt om temaet 

David Beckham hygger seg tydeligvis med å skape debatt rundt dette temaet. For han visste nok hva som ventet han når han publiserte dette bildet. For rundt ett år siden postet han nemlig et tilsvarende bilde, hvor han kysser sin datter, som også den gang skapte et enormt engasjement.

I juni 2017 da han publiserte det første bildet, forklarte han til The Telegraph:

– Jeg blir kritisert for å kysse min datter på munnen. Jeg kysser alle mine barn på munnen. Kanskje ikke Brooklyn. Han er 18 år og vil nok synes det er litt sært. Men jeg er svært omsorgsfull ovenfor mine barn. Det er slik jeg og Victoria er oppdratt og det er slik vi er med barna våre.

 

View this post on Instagram

 

Kiss for Daddy ❤️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Hva mener du om saken? Er det greit å kysse barna på munnen? Bruk vårt kommentarfelt på Facebook for å si din mening!

LES OGSÅ
Tore Petterson trodde han fikk hjerteinfarkt. Viste seg å være noe helt annet