lørdag, desember 7, 2019
Kjendisnytt David og Victoria Beckham har kjøpt verdens dyreste leilighet...

David og Victoria Beckham har kjøpt verdens dyreste leilighet – se bildene

-

Den luksuriøse takleiligheten kostet i overkant av 387 millioner norske kroner. Den ligger på toppen av en av Miamis mest spektakulære eiendommer, den eksklusive skyskraperen Scorpion.

Foto: 1000museum.com

Ifølge Se og Hør, er bygningen designet av arkitekten Zaha Hadid. Den har blant annet basseng på taket, spa, juicebar, frisørsalong, treningssenter og landingsplass for helikopter. Bygningen er helt ny, og stod ferdig forrige måned. Skyskraperen er over 200 meter høy og går over 62 etasjer.

Leilighetsprisene starter på 53 millioner norske kroner og går helt opp til drøye 430 millioner kroner.

Blir deres tredje hjem

David Beckham har nylig startet sin egen fotballklubb i Miami: Inter Miami. Dermed kommer han til å tilbringe mye tid i Miami. David har tidligere sagt at han har familiens fulle støtte, og at kona og deres fire barn skal besøke ham så ofte det lar seg gjøre.

Foto: 1000museum.com

David og Victoria Beckham har lenge vært på utkikk etter en leilighet i Miami. De har fra før av boliger i London og i Cotswolds. Villaen de eier i London, kostet 400 millioner kroner og ligger i det rådyre Holland Park-området. Villaen inneholder åtte soverom, lekerom, treningsrom, et spaområde og flere walk-in closet.


Paret solgte nylig huset sitt i Los Angeles, etter at David avsluttet sin fotballkarriere der. Paret tjente nærmere 323 millioner kroner på salget.

Må snu på krona

David og Victoria Beckham har tjent mye penger på sine karrierer som fotballspiller og klesdesigner. Sammen har de fire barn: Brooklyn (20), Romeo (16), Cruz (14) og Harper Seven (8). I fjor sa David i en spøkefull tone til ES Magazine at de med årene hadde blitt nødt til å begrense luksusgavene til hverandre for at barna deres skal stå i sentrum.

Foto: 1000museum.com

«Vi pleide å være veldig ekstravagante med ting vi kjøpte til hverandre. Men nå må vi åpenbart snu på krona, fordi vi har så mange barn», sa han den gangen.

 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Lisa Tønne med ny karriere – Blir travkusk

Komiker og podcaster Lisa Tønne har som mål å debutere som travkusk til våren. De to siste månedene har hun trent hardt i en...

Etter sønnen tok livet sitt, fant Tove Irene et helt bokmanus på pc-en hans

Sivert (20) valgte å avslutte livet sitt en natt i februar for snart fire år siden. Da foreldrene hans kom til hybelen, sto pc-en...

Farmen-Agna om lammelsene etter blåttbittet: – Visste ikke hvor galt det var

Søndag er det semifinale i Farmen. Og en av de tre som står igjen, er Agna Hollekve. Hun fikk påvist borreliose under oppholdet etter...